Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviannaaa

Problem z pierwszym razem POMOCY

Polecane posty

Gość viviannaaa

Próbujemy i nic, ja się spinam bo mnie boli, nawilżacz nic nie daje, mam jakąś blokadę :( Myślicie że alkohol to dobre rozwiązanie, żeby się w końcu przełamać? Już mnie to dobija:(

Gość jjjjjjjj
mi alkohol pomógł :p na trzeźwo nie dało raDY, tylko nie przsadz z piciem :p

Gość viviannaaa
Tylko, żebym się nie zaplątała we własne sidła, tzn. że za każdym razem będę się musiała napić dla odwagi :O :P

Gość NIEDŹWIAD
Pij, pij, nawilżacz nic nie da, bo problem masz w głowie ( pewnie po prostu strach) i musisz się pozbyć powodu spięcia Trzymam kciuki! A facet fajny?

Gość viviannaaa
Tylko, żebym się nie zaplątała we własne sidła, tzn. że za każdym razem będę się musiała napić dla odwagi :O :P

Gość Obrany
Ja Ci pomoge, jak zap.... pałe to sie usrasz

Ty opisujesz zatwardzenie czy seks? Alkohol alkoholem ale nie będziesz przez życie jechać na bani jak tylko przyjdzie do seksu? Ważny jest partner, on powinien sprawić że wyzbędziesz się obaw i nabierzesz ochoty. Ale, dzisiaj to... po prostu jak kolokwium "do zaliczenia", nic wielkiego i szczególnego.

Gość chupa chuck
Też tak miałam... I nawet mi alkohol nie pomagał. Aż w końcu jak sobie spokojnie próbowalimy facet wszedł we mnie znienacka, tak że nawet nie zdążyłam się spiąć :) Owszem, mało to romantyczne, ale jednak to było najlepsze wyjście :)