Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimka121

i znowu to samo

Polecane posty

Gość anonimka121

mam 16lat, a moj partner 17..jestem z nim od 6miesiecy..z jakies 4miesiace temu zaczelismy wspolzyc..nigdy wczesniej tego nie robilam , on rowniez..wszystko bylo dobrze..gra wstepna i te sprawy..bosko..ale gdy przyszlo do wlozenia jego czlonka..bardzo sie balam bolu i czy mi bd krew leciec czy nie..jak wlozyl zaczelo mnie strasznie bolec, zaczely mi leciec lzy same..wyciagnal..przestalismy..z jakies 2miesiace temu postanowilismy zrobic to samo..na poczatku bylo jak w 7niebie lecz gdy przyszlo znow do wlozenia powtorzyla sie sytuacja z bolem..i wgl..zaczelam histeryzowac :( wczoraj zdecydowalismy ze sprobujemy jeszcze raz..niestety znowu bylo to samo..lecz postanowilam stawic temu czolo..wkladal mi..probowal przebic..objelam go mocno..wzdychal..powiedzial ze jak mi wklada to jakby pchal w sciane..podobnie ja to odczuwam..po kilku probach zaczelo cos sie ukladac..zaczal wchodzic..przebil CHYBa kawalek..nagle cos mlasnelo..wyciagnal..i zaczal sie spuszczac do chusteczki bo juz doszedl.i mam pytania : 1 ) czy to mlasniecie wskazuje na to ze spuscil mi sie do srodka ? 2 ) w jaki sposob mozna zmniejszyc bol ? lub zrobic to szybko aby przestalo tak bolec? prosze pomozcie mi..ja juz odchodze od zmyslow..nie wiem co sie ze mna dzieje :( co mam robic..boje sie isc do ginekologa..okresu nie mam a powinam dostac 8grudnia i nie mam ;( prosze doradzcie cos..P.S JEZELI KTOS MA PISAC BZDURY, DOGRYZAC MI LUB WYZYWAC..TO NIECH SWOJA OPINIE NA TEN TEMAT ZACHOWA DLA SIEBIE BO ZDAJE MI SIE ZE NIE BEDZIE MI POTRZEBNA..

Gość gratulacje dla młodej mamy
czemu się nie zabezpieczyliście?