Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobrzemiii

PO ZJEDZENIU OBIADU - WYMIOTY PLUS BIEGUNKA-CO ROBIC???

Polecane posty

Gość niedobrzemiii
z facetami gorzej niz z babmi. A wczoraj i dzis mnie klulo jakby w sercu od czasu do czasu, chwyta mnie jakby i kluje ... nie wiem,czy to jest zwiazane z moim samopoczuciem,ale wolalm to napisac.moze cos nowego sie dowiem:)

Gość niedobrzemiii
a teraz calkiem z innej beczki- kilka dni temu mialam sen ,ze wycisnelam z twarzy bialego robaka, odrzucilam go od siebie a potem on zaczal rosnac,zrobil sie duzy i pekl. Bylo to obrzydliwe... ktos zna sie moze na snach?co to moze oznaczac>?

Gość niedobrzemiii
kolega musial isc ponownie,tym razem nie zapomnial. 10zl zaplacil,ale wzielam jedna kapsulke profilaktycznie, bo choc nie mam biegunki to w brzuchu mi sie jeszcze przelewa.

Gość niedobrzemiii
a te bole serca to ktos mial?

Gość niedobrzemiiiii
a na poczatku biegunki tez mieliscie takie smierdzace stolce...smrod poszedl po calej lazience.. cos obrzydliwego:/

Gość melodyjka09
Jak wystepuje biegunka to ja moge poradzic swietny lek-probiotyk ,który dobrze na nia działa-to enterol.Dodatkowa ochrona, jaką zapewnia nam Enterol, to nie tylko zmniejszenie ryzyka wystąpienia biegunki. Probiotyk wspomaga nasze leczenie, przyspieszając kurację

Gość ginga14
Oczywiście, że probiotyk a gdy utrzymuje się przez dłuższy czas ważne jest nawadnianie, najlepiej skutkuje Orsalit. Saszetki do rozrobienia z wodą.

Gość ginga14
A jak skorzystasz z porad tej tarocistki to nawet sraczka przejdzie ;)