Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adenozynotrójfosforanowa

to może

Polecane posty

kurcze jakbym miała faceta to na pewno nie nudziłabym się ehhh życie jest ciężkie

nie no żeby nie było, lubię geografię, ale idąc na ten kierunek byłam przygotowana bardziej na turystykę:) ale jeszcze 1,5roku

tak, o magisterce myślałam żeby zrobić zaocznie albo po prostu z jakiegoś innego "cudeńka":) ale teraz ze wszystkim ciężko o pracę niestety

od jednej paczki nic nie bedzie:)ja z waga nie mam problemow wiec tym sie nie marteiw gorzej potem z moim samopoczuciem np jutro rano:)

żebym ja to wiedziała:D nie mam żadnego pomysłu o to chodzi;) co do chipsów... ja fakt faktem dawno ich nie jadłam, ale od 3 dni co wieczór tabliczka czekolady:O muszę cholera z tym skończyć:O

Też raczej nie mam ale się pilnuję. O tak czekolada w weekend też obowiązkowa i piwo i wiele innych rzeczy.

ja tam właśnie czekoladę lubię, a chipsy też:D ale cholera muszę się ograniczyć :classic_cool:

EE tam ida swieta wiec i tak na wadze sie przybiera ,nie ma co sobie odmawiac slodkosci zostawmy to na postanowienie noworoczne...a jakie macie postanowienia na ten nadchodzacy nowy rok...:)

Ja ogolnie to sie przestawilam na maxa i chodze spac tak o 2 :00 koszmar poprostu a teraz przestawic sie na nowo to jest meka to krecenie sie w lozku z boku na bok.....