Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEREFEREWHY

DLACZEGO TAK ZROBIŁ?

Polecane posty

Gość TEREFEREWHY

moj mezczyzna z ktorym jestem 5 miesięcy, gdy dal mi do torebki telefon na weselu, a ja sprawdzilam polaczenia wychodzace, zauwazylam ZE WYKASOWAL LISTE POLACZEN. moze to oznaczac cos a moze i nic. to mnie zastanawia... dodam,ze kochamy sie,nigdy nie klocimy,planujemy zareczyny... czy ma cos na sumieniu?

Gość auuuwwe
a zdarzało nie się to wcześniej?

Gość TEREFEREWHY
wiesz, nie wiem... bo nigdy nie zagladalam mu do telefonu...

Gość TEREFEREWHY
jak sprawzdic czy ma cos na sumieniu? on ma 28 lat ja 22. zawsze bylismy ze soba szczerzy,mam do niego szacunek, to powzny mezczyzna i nie robie mu awantur za byle co, a wsumie wstydzila bym sie nawet...

Gość faceci to świnie.........
!!!!!!!!

Gość TEREFEREWHY
no nie wiem co myslec.

Gość TEREFEREWHY
mam mu czytac sms, sprawdzac polaczenia? mam szacunek do jego prywatnosci,on mowi (jesli chodzi o zdrade) ze jesli sumienie mi na to pozwoli ok,byle nigdy sie nie dowiedzial, z jego strony nic mi nie grozi.znam jego poglady.. ale to wykasowanie listy polaczen,dziwactwo.ja tego nigdy nie robie,bo po co?

Gość faceci to świnie.........
są....taka świńska natura!!!!!!!!!

Gość TEREFEREWHY
co mam robic dzuewczyny

Gość TEREFEREWHY
aha,czyli szperac w telefonie przy okazji. w sumie zauwazylam ze byle gdzie tez telefonu nie zostawia :o

Widzisz wiele wskazuje na jego niekorzyść. Mam nadzieję, że okaże się w porządku.

Gość auuuwwe
poobserwuj dyskretnie ten jego telefon. pewnie nadaży się okazja żeby zajrzeć w listę połączeń gdy nie widzi. może ma taki zwyczaj i kasuje... cholera wie. a on jakoś specjalnie pilnuje tego telefonu? zauważyłaś może? a może zostawia na jakiś czas w widocznym miejscu a Ty poprostu nigdy nie miałaś potrzeby zeby w nim poszperać

Gość TEREFEREWHY
raczej tak... chyba bede musiala

Gość TEREFEREWHY
oczywiscie zdarzalo sie ze zostawiall na wierzchu a ja gluoia nie wykorzystalam okazji:(

Gość TEREFEREWHY
wogole, normalna osoba u drugiej osoby tez nie sprawdza polaczen, musial miec niezle przeczucie ;] kurcze a przyznac sie ze mu grzebalam w telefonie, no tez przeciez nie zrobie tego. wiec co potem, nawet jak zobacze ze dzwonil do ani basi kasi

Gość TEREFEREWHY
a i jeszcze cos,moze wykasowuje bo nie chce zebym niepotrzebnie sie martwila..on ma kolezanki w pracy,szefowa kobiete,a ja mu wiele razy mowilam ze jestem strasznie zazdrosna eh niby nie chce niczego znalezc ale chce szukac :o co za porypane;)

Gość TEREFEREWHY
tzn - jak bylam na weselu, to w lazience chcialam sprawdzic-dobra okazja byla:) więc sprawdzilam-w ychodzace puste, nadawcza pusta, w odbiorczej moje tylko;]

musisz się upewnić, jeśli ma dużo koleżanek to spoko, przecież to normalne tylko po co kasować?

Gość kigyta
nic mu nie mów, nie pytaj, tylko obserwuj. nie przejmuj się czymś takim, ze naruszasz jego prywatność. masz powód

Gość TEREFEREWHY
dziewczyny,jesli bedzie okazja ok. sprawdze ... a jak znajde cos to co wtedy???