Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jakaś paranoja

Głupia i naiwna...

Polecane posty

Gość to jakaś paranoja

Myślałam, że coś więcej nasz łączy, a tu się okazało, że to zwykły samiec. Przeleciał i przestał się odzywać. Naiwna ja... :-o

Gość gggggggaaaaaa
:D

Gość riposta jest prosta
myslal, ze cos z tego bedzie, ale mu sie dalas, wiec przestal sie odzywac. zwykla dz. i tyle. łatwa Ty...:/

a z tego "przelatywania" była jakaś przyjemność?

Gość Widać ma jakieś gejowskie
Jak byłoo miło to nie ma czego żałowac:D

Gość to jakaś paranoja
Było, było :D Ale ja stara dupa już jestem i szukam przynajmniej bogatego reproduktora, bo dziecko mi się zamarzyło.

Gość lovelas na kafe
a ty cipko myślałaś że cię kocha? :) Naiwna cipka :)

Gość to jakaś paranoja
Kocha jak kocha, bardziej myślałam, że jeszcze się odezwie. No cóż, szukam dalej.

Gość to jakaś paranoja
Cóż za prymitywne myślenie. Przecież w końcu i tak musiałabym rozłożyć. Zresztą taka łatwa wcale nie jestem, czekał na moją cipkę aż 2 tygodnie.

szukam przynajmniej bogatego reproduktora" Bank Nasienia GAMETA ul. Puławska 488 Warszawa mam nadzieje że pomogłem ;)

Gość to jakaś paranoja
Regres - ale to nie to samo, co mi z samego nasienia, ja potrzebuję jeszcze dostępu do portfela owego reproduktora, ale spokojnie... wielu jest naiwnych frajerów w końcu któryś się skusi mnie zapłodnić, a później... :)

"Cóż za prymitywne myślenie. Przecież w końcu i tak musiałabym rozłożyć. Zresztą taka łatwa wcale nie jestem, czekał na moją c*pkę aż 2 tygodnie." Nie chodzi o sam fakt, ale o oczekiwania.

Gość to jakaś paranoja
No i co z tych oczekiwań? Myślisz że jak poczeka miesiąc, dwa lub rok to znaczy, że kocha?

Regres - ale to nie to samo, co mi z samego nasienia, ja potrzebuję jeszcze dostępu do portfela owego reproduktora" Zgadza sie , oni tam danych nie udostępniają ;) Ale od czego są łapówy :P

Gość ehh... mam to samo
to możemy sobie przybić "piątkę", bo znajduję się w podobnej sytuacji z tym, że ON najpierw się ze mną bzykał, później zapraszał do siebie, przedstawiał całej rodzinie, wydzwaniał, pisał, a teraz milczy...

" No i co z tych oczekiwań? Myślisz że jak poczeka miesiąc, dwa lub rok to znaczy, że kocha? " Niczego podobnego nie twierdzę.

Gość to jakaś paranoja
Można tylko stwierdzić z całą prawdziwością, że faceci to bardzo dziwny gatunek :)

" Można tylko stwierdzić z całą prawdziwością, że faceci to bardzo dziwny gatunek " Zapewne chciałaś napisać "prosty gatunek"- niczego nie komplikujemy, prócz swego życia ziązkiem z kobietą. :)

Gość gitarra
eeee, do banku to sperme oddaja pryszczate chłopaki by sobie dorobic na piwo. Nie ryzykowałabym

Gość to jakaś paranoja
No zdecydowanie. Ja potrzebuję względnego, zdrowego i bogatego reproduktora.

Gość też naiwna
trudno było go znależc a był tak blisko był u mnie tydzień cały jak w bajcce , chciałam oddac wszystko myślałam ze już zostanie , ze bede miała na kogo czekać dziś na dowidzenia powiedział ; chyba sie nie zakochałaś ??? teraz ma opis :ale to już było i nie wróci wiecej wam nie wolno ufać!!!!!!