Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kid A

Jak poderwać swojego dentystę?

Polecane posty

Gość Kid A

Witam wszystkich zainteresowanych:) No i kolejny głupi problem samotnej baby!Jak poderwać swojego stomatologa?Przy pierwszej wizycie u niego(dwa lata temu) już wiedziałam że TO jest TO.Ale byłam w związku więc....wiadomo!Teraz postanowiłam coś zrobić!Ale cooo??Nic o nim nie wiem,jedynie to że nie nosi obrączki,mieszka w sąsiednim mieście,jest kilka lat starszy,nie istnieje w sieci!Dlaczego tak intensywnie o nim myślę?Bo patrzy na mnie zawsze w ten dziwny sposób:)wiecie o co chodzi!Typ raczej spokojny,zresztą raczej nie należy do typów macho,przeciętny facet,ale ma tooo cośś! No i jak mam to zrobić skoro zawsze w gabinecie jest jego asystentka-co mnie trochę ogranicza.Jak mam zagadać z rozdziabioną gębą,nooo kiepskie okoliczności jakby nie patrzeć! Chcę tylko wypić z nim kawę i pogadać o pierdołach,poznać go trochę!Noo i coo myślicie? Patowa sytuacja,nie?

Gość gitarra
nawet jesli ma żone i 3 dzieci?

Gość Kid A
Jeśli ma żonę i dzieciaki to olewam temat,ale jak się o tym dowiedzieć?!

Gość gggggggaaaaaa
jakich zainteresowanych ? kogo to obchodzi ? i tak zaraz dostaniesz wpierdol i wyzwa cie od idiotek

Gość Kid A
Zainteresowanych! np Ciebie,skoro wlazłeś-aś na ten temat to jednak jesteś zainteresowany-a!

Gość Kid A
Nooo tak:)próba dosyć ekstremalna ale może zadziałać! merci

Gość Kid A
Extreme to będzie jak odgryzę mu ten palec:):) A tak serio to tylko atak w gabinecie mi zostaje.Nic tam nie widziałam,żadnych żonkowych gadzetów!Zresztą mam wizytę za kilka dni i coś czuję że wypalę z grubej rury i się wprost zapytam.

Gość gitarra
zapytaj pomocy dentystycznej jak zostaniecie sam na sam

Gość angel......
widze nie jestem sama;) kazdy tylko ze nienawidzi dentystow, a tu przynajmniej pojawił sie ktos zainteresowany dentysta;) mysle ze to ze jest denytsa nie ma znaczenia. ja ze swoim (albo raczej on ze mna ) nawiazal znajomosc jak kazdy normalny facet. po prostu zaczelismy ze soba rozmawiac na tematy inne niz zeby. najpierw zaczynajac od pogody a potem przez tematy typu praca itp. i potem juz przy kazdej wizytcie tak sobie rozmawialismy na coraz to bardziej osobiste tematy;) a jak sprawdzic czy ma zone? pojsc przed albo po swietach.. i zagadac cos o swietach.. powiedziec ze juz sie cieszysz ze nadchodza (albo jesli pojdziesz po , powiedziec ze szkoda ze mineły) i zapytac jak jemu minely swieta, i powiedziec zdanie 'pewnie spedzał je pan z zona i dziecmi?' i juz masz odpowiedz czy kogos ma;)

Jak poderwać swojego dentystę?" tak samo jak instruktora od jazd :p

Gość ta piosenka nie pasuje na
a ja bylam swiadkiem wizyty kiedy to facet podrywal moja dentystke :-) przyszedl i powiedzial ze go boli zab, dentystka sprawdzila, rzeczywiscie bylo cos wiecrozborowala i zaplombowala. na drugi dzien przyszedl znowu, traf ze akurat tez mialam wtedy wizyte. powiedzial ze go drugi zab boli :-) no to babka patrzy i mowi ze w tym zebie nic nie na, zadnej dziurki, prochnicy czy ryski. nic. ale facet nalegal mowil ze go strasznie boli wiec dentystka rozborowala zeba, zalozyla plombe tam gdzie nalegal, chociaz nic nie widziala. przyszlo do placenia, akurat ona przyjmowala pieniadze i nikogo nie bylo w recepcji, facet rozejrzal sie i mowi: zeby pania dzisiaj zobaczyc dalem sobie zalozyc plombe na zdrowego zeba. umowi sie pani ze mna na kawe czy mam przyjsc na leczenie kolejnego zdrowego zeba? :-) zebyscie widzieli jej mine :-) oczywiscie sie z nim umowila ;-) a facet taki sobie, przecietny, wygladal na dosc niesmialego. ale dac sobie borowac zdrowego zeba to jak na faceta szczyt odwagi i poswiecenia :D moze autorka tez powinna tak wypalic? :D

Gość Kid A
W tym gabinecie jest mega zajob,zawsze mnóstwo pacjentów,asystentka,ogólne zamieszanie!Nie ma specjalnie warunków żeby tak spokojnie zagadać.Aczkolwiek kilka razy on mnie coś tam podpytał.Mamy taki dziwny sposób komunikacji,otóż on coś tam gada a ja odpowiadam pisząc wiadomość na telefonie,oczywiście go nie wysyłam tylko jemu pokazuje!Może to jakoś wykorzystam!

Gość Kid A
Te randki średnio kosztują mnie 140 zł.Już mam wszystkie zdrowe zęby,teraz tylko mam kontrolę i jakąś tam małą poprawkę więc nie mogę tracić czasu i pieniędzy w nieskończoność.

Gość moze wyprowadz sie
masz sprzyjajace warunki - napisz mu zaproszenie na kawe w komorce:-)

Gość llpp
Madusia, naogladalas sie za duzo amerykanskich seriali.Nikt w gabinecie lekarskim nie bedzie wstawial sobie fotek zony:D

Gość Kid A
napisze mu......ała ała Ty draniu!albo umówisz się ze mną na kawę albo Ci palec odgryzę:).....chyba powinnam delikatniej:)

Gość Kid A
Numer telefonu jest w mojej kartotece,ale też o tym pomyślałam!To takie AMERYKAŃSKIE zaproszenie do łóżka,trochę za ostro!

Gość 234567890
Ej albo na filmie kiedys bylo ze facet wsadzil palec do buzi dziewczyna zamknela on go wysowal (skojazenie z laska no...)a ona patrzyla mu w oczy:) sprobuj :P ka nie zadizla znaczy zae gej! bokazdy facet chcial by sie przekanac pozneij jak to jest wsadzic tkaeij dizewczynei nie palec a no wlasnie ... :)

Gość Kid A
Ty dobry pomysł:)hahahaha

Gość rzygi**
rozłóż nogi na fotelu zdejmij majtki i stań się dziwką w końcu rajcują cię pomysły opisane jak np z tym palcem :classic_cool: i tak wiadomo, że na 1 randce już być mu obciągnęła :classic_cool:

Gość taka jaaaa
nie rób sobie nadziei lekarze zwykle nie mają sposobu zadawać się z parobkami tylko z ludźmi na swoim poziomie, no chyba, że przelotny flirt czy coś to czemu nie, ale życie chcą sobie ułożyć z osobami swego pokroju i inteligencji :classic_cool:

Gość 234567890
ej a dlaczego ni powesz mu wprost i nie zostawisz mu nr telefonu? jak nei oddzwoni zmeinisz denstyste i po klopocie :)

Gość Kid A
A co to za zaszczyt być dentystą??grzebać w próchnicy....bez przesady!!Owszem..lekarz,ale może być równym debilem jak dekarz czy ornitolog!

Gość angel......
zgadzam sie z Toba Kid A. to ze ktos jest dentysta nie znaczy ze jest juz jakims super wybitnym czlowiekiem. ja znam wielu lekarzy. i nigdy jakos nie odczuwalam zadnej przepasci miedzy sama soba a nimi. mimo ze lekarka nie jestem. to ze lekarze czesto sie wiaza z lekarkami jest zwiazane glownie z tym, ze po prostu pracuja ze soba, czy tez studiuja. powodzenia Kid A! swoja droga to swietny sposob komunikacji z ta komorka;) chyba Twoj dent musi miec niezle poczucie humoru;)

Gość ale są dwie...
Powiedz że chcesz dogłębnego czyszczenia zębów jego maczugą. Na moim dentyście to działa:)

Gość Kid A
Do....ale są dwie....No to musisz mieć mega głęboki kanał!Wybiorę jednak inną metodę.

Gość cfnm
ZOBACZ NA stronie WWW.FERMOS.CBA.PL tam się do wiesz jak uwodzić łatwo i prosto!

Gość jsdvnjesrfgvfg
A jak ma numer w kartotece to myślisz że jeszcze go nie wziął ?

Gość olkosia
nie nosi obrączki żaden dentysta nie nosi obrączki ani żadnych innych pierścionków m.in ze względu na amalgamat