Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkująca

jak go poderwać?

Polecane posty

Gość myszkująca

słuchajcie mam problem! poznałam ostatnio super faceta, bardzo mi się spodobał zarówno z wyglądu jak i z charakteru, nie wiem jednak czy i ja mu przypadłam do gustu.. wyglądało na to że mnie polubił, ale czy byłby w stanie dostrzec we mnie kogoś więcej niż tylko koleżanke..? problem tkwi w tym że ma on jakieś 21 lat, lubi sobie poimprezować, wypic z kolegami i ogólnie na pierwszy rzut oka nie wygląda na faceta, który kiedykolwiek był z dziewczyną, nie wiem jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić.. studiujemy w tym samym mieście, ja mieszkam na swoim mieszkaniu on w akademiku, no a wiadomo jak jest w akademikach.. ciągłe imprezy, nowi ludzie, dziewczyny itd.. ale myśle że to całkiem fajny facet i bardzo chciałabym się z nim częsciej spotykać, po prostu chcialabym go poderwać! tylko jak? nie jestem typem wyzwolonej, pewnej siebie dziewczyny ktora robi 1szy krok i sama zagaduje faceta, wolałabym go jakoś nakierować na ten właściwy tor, tzn dać do zrozumienia że mi się podoba i sprawić że on sam zacznie mnie podrywać.. macie jakieś pomysły jak to zrobić? może ktoś tu miał podobną sytuację? proszę o poważne odpowiedzi!

Gość deska do prasowania
wystaw w cipe

Gość myszkująca
czy są tu jeszcze normalne osoby które mogłyby mi jakos pomóc? ;o

BRAVO GIRL to pikuś w porównaniu do niektórych tematów na tym forum :) "ogólnie na pierwszy rzut oka nie wygląda na faceta, który kiedykolwiek był z dziewczyną, " na marginesie spytam sie, jak można po wygladzie zewnetrznym ocenić czy ktoś kiedyś był w związku czy też nie ? :D

Może staraj się przebywać często w jego towarzystwie razem z innymi, odzywaj się, uśmiechaj się i spoglądaj na niego, musisz jakoś zwrócić uwagę na siebie. ;-)

Gość myszkująca
hehe nie chodziło mi dosłownie o jego wygląd :D po prostu sposób w jaki się zachowuje, bardzo wyluzowany, nonszalancki wręcz.. to mi nie pasuje do faceta który mógłby być w stałym związku :P

Gość myszkująca
minimoni masz racje, tylko że hmm boję się że uzna mnie za kolejną zwykłą kumpelę do pożartowania, kurcze nie jestem zbyt dobra we flirtowaniu :P

Czasami on takich niewinnych żartów z kumpelą dochodzi do poważnego związku ;-) wiesz to czy jesteś dobra we flirtowaniu to wyjdzie z czasem ;-) na moje każdy w tym jest dobry, gdy się wczuję w akcję ;-)

Gość myszkująca
tylko czy taki imprezowicz w ogóle chciałby z kimś być? może życie jakie teraz prowadzi (studia, imprezki, kumple..) całkowicie mu odpowiada i nie potrzebuje do szczęścia jeszcze dziewczyny? chyba będę musiała uzbroić się w cierpliwość..

Wiesz nie wiesz jaki on jest na prawdę. Może szuka dziewczyny, stałego związku. Nie wie jak to zrobić i przez imprezy próbuje kogoś znaleźć. Na moje powinnaś spróbować.

Gość myszkująca
dzięki, dodałaś mi otuchy:) na pewno będę próbować :) czyli tak.. często przebywać w jego towarzystwie, uśmiechac się, odzywać, spoglądac na niego.. coś jeszcze? :D