Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karol1978

Jak długo trwa wymeldowanie lokatorów!

Polecane posty

Gość a babcia po prostu
nie może zapisać wnukom tego mieszkania???? po co ma je sprzedawać???? dla nowej kochanicy synalka?

Gość Wtpjd
A moze to matka potrzebuje pieniedzy?takie to dziwne ze chce zarzadzic swoja wlasnoscia?ta przepisze wnukom a co bedzie z tego miala?ze dalej beda placic za czynsz i rachunki bo wtedy juz bedzie baba nie do ruszenia az do osiagniecia przez dzíeci pelnoletnosci?

Gość a babcia po prostu
nie będzie płacić to opiekę przejmie ojciec a babę wyeksmituje , samą będzie mu łatwiej:D

Gość bakula
to do tej-tu> "jajajajkka a może Ty się wyprowadź do swojego ojca i będzie po problemie. A co matka z 2 dzieci ma iść pod most, albo poszukaj sobie chłopa bez takich przygód to nie będziesz miała problemu. A czemu Ty na drapane chcesz liczyć? " ----------- nikt cie tu nie pyta o solidarnosc jajnikow.Co ma zrobic facetka z dwojka dzieci nie jest sprawa wlascicielki mieszkania.To jest wlasnie takie kuuurewskie myslenie.Nie liczy sie wlasnosc,uczciwosc tylko co zrobi baba z dzowja czy ilomas tam dziecmi.

kilka pytan tylko mam do autorki a napewno pomoge ! Na kogo są podpisane umowy z mediami, gaz, prąd, woda itp.?

Cwaniara wam się trafiła. Moja bratowa była chociaż na tyle honorowa, że po drugim telefonie mojej matki opuściła jej mieszkanie, ale też mamy problem z wymeldowaniem. Nie wiem czy śmiać się czy płakać z wywodów obrończyń wielce uciśnionej ex. Oto Polska, zrobić sobie dziecko i wszystko mi się należy, nawet mieszkanie teściowej ;)

skoro rachunki na nią to dlaczego Wy placicie? Przestancie placic,nic wam nie grozi,wiem to bo rozmawialem z prawnikiem.Mam podobną sytuacje. Po drugie jesli rachunki są na niąto na podstawie czego podpisała umowe z dostawcą prądu,gazu itp.? Jest wiele sposobow na wykurzenie jej. Napisz umowe wynajmu lub uzyczenia,jesli nie podpisze to zgłos o wymeldowanie administracyjne. Ciągnie to się troche ale zawsze jakis krok zrobiony. Wynajmij ekipe remontowa,zreszta jak juz ktos wspomnial.Najlepiej wymiana instalacji elektrycznej lub samej rozdzielnicy.Niech sie grzebia z kilka miesiecy a Ty na czas remontu zaproponuj ze dzieci wezmiesz do siebie. Robotnikom zapewnij nocleg w remontowanym domu, wynajmij im za dobra prace k..wy z agencji. Nie wirze ze to wytrzyma

Do Symforiano Rachunki są na mojego chłopaka i to on płaci za wszystko.Ona nie raz mówiła że przyszły rachunki i ona musiała zapłacić , a później przychodziły upomnienia że to prąd nie zapłacony czy coś innego dlatego wolimy to sami płacić bo ona nie ma zamiaru tylko zadłuży mieszkanie.Ona ma gdzieś opłaty ,codziennie się kąpie puszcza wode do oporu ,światło ma włączone w każdym pokoju (nawet jak tam nikogo nie ma), jak ona nie płaci to ma to gdzieś :( .