Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Kamka.

co czujecie po rozstaniu?

Polecane posty

Gość .Kamka.

pytanie raczej do panow ale wypowiedzi pan rowniez mile widziane. chcialabym wiedziec, co czuje facet po rozstaniu z dziewczyna, z ktora nie chce byc (lub pani po rozstaniu z panem). moj facet sie ze mna rozstal, poplakal sie przy mnie, po powrocie do domu tez, jest cholernie twardy a napisal ze ryczy jak bobr nie rozumiem tego, myslalam ze po zerwaniu z kims, z kim nie chce sie byc, czuje sie ulge. wyprowadzi mnie ktos z bledu?

moj chlopak zostawil mnie w piatek, stwierdzil, ze nie chce ze mna byc chociaz mu na mnie zalezy i jestem bardzo fajna dziewczyna.. wiec ciekawa jestem jakie odpowiedzi beda..

Gość jfkjvhbfbhjn
Ale wy jestescie glupie. Kazdy facet po rozstaniu klepie standardowe teksty: -zostanmy przyjacoilmi - jestes fajna ,sliczna dziewczyna ale uczucie wygaslo jak nie znajda nikogo do bzykania to wracaja do was

Gość .Kamka.
invisible, moj podobnie gadal, ze nigdy go nie skrzywdzilam, i takie tam, ze bije sie z myslami i nie wie czy dobrze robi, ze nie wie czy za jakis czas nie rozumie ze to blad i nie bedzie chcial wrocic (zasada "otwartej furtki"?) cholernei go kocham i tesknie za nim, wczoraj sie do mnie odezwal na gg, opowiedzial co u niego, o nic nie musialam pytac, jak na spowiedzi napisalam, ze tesknie, on ze troche tez... NIE ROZUMIEM go... dobrze wie ze gdyby wrocic to wybaczylabym mu te lzy ktore wylalam i rzucila sie na szyje...

Gość .Kamka.
jfkjvhbfbhjn znam go i nigdy nie mowi tego, czego nie chce powiedziec, jest szczery do bolu wiec tym bardziej tego wszystkiego nie rozumiem

Gość jfkjvhbfbhjn
Pwnei jestes mlodziutka. Posluchaj rady starszej kolezanki. Facet ktory odchodzi-ma widocznie powod ku temu! Milosc oslabla, ma na oku inna, chce poszalec z innymi babkami. Jak nie znajdzie innej to wroci do ciebie

Gość .Kamka.
ale czy facet ktory odchodzi placze?

.Kamka. ja tak samo, wszystko bym zrobila zeby znow byc razem, tym bardziej, ze sama przyczynilam sie do tego, ze sie rozstalismy..

Gość .Kamka.
invisible ja wlasnie nie zrobilam nic, nie robilam mu scen, awantur, szedl do baru to zyczylam milej zabawy i smaczngo piwa... a on tak sobie o, po roku odszedl... innej nie ma, nigdy nie zdradzil, nie rozumiem i najgorsza jest ta niepewnosc "moze zrozumiem ze to blad i bede chcial wrocic"

Gość jfkjvhbfbhjn
Bylam w 2 zwiazkach. Kazdy facet na odchodne plakal i kazdy juz sie bzykal z inna max po miesiacu.

Gość .Kamka.
moj 1 ex taki byl, wiec na bank chwile po rozstaniu ze mna juz sie zabawial z inna na boku. ale on nie, to nie w jego stylu, nie pojdzie do lozka z kims, do kogo nic nie czuje

może nic wielkiego nie zrobilam, po prostu bylam tego dnia nie mila i wzbudzalam moim przyjacielem w nim zazdrosc... wiem, ze zachowanie na poziomie 10latki :/

Gość .Kamka.
invisible to sie nazywa po prostu mechanizm obronny... tonacy brzytwy sie chwyta