Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja --*

Chcę zrobic paczke dla biednej rodziny z malym dzieckiem

Polecane posty

Gość maja --*

Mam do oddania kurtki zimowe, buty, ubranka, sukienki. szperałam po szlachetnej paczce ale jak juz trafiałam na małe dzieci, to nikt ubrań nie chce .. Macie sąsiadów biednych może?

Gość przelec mnie w koniczynie
to maja wymagania piszesz:> no patrz

Gość maju ja znam taka rodzine
:(

Gość maja --*
szkoda ,ze strona ,, szlachetna paczka,, nie ma wyszukiwarki i ze wiele magazynów dział do 12 grudnia, kiedy normalni ludzie dopiero zaczynaja myslec o swietach :)

Gość maja --*
to podaj adres, wysle im te rzeczy i jak masz jakies sugestie co im dorzucic to pisz

Gość maja --*
czekam

Gość maja --*
halo

A może lepiej oddać do najbliższego domu dziecka, domu samotnej matki, zostawić gdzieś w caritasie przy kościele... Jest wiele możliwości, a takie ośrodki na pewno będą wdzięczne za te rzeczy.

Gość maja --*
Moja córka chodziła do klasy z dziecmi z domu dziecka i mi opowiadałła ,że zawsze mnóstwo fajnych rzeczy dostają na święta, rowery, komputery itd. A takie biedne rodziny to cieszą sie chociażby z kredek.. Zresztą teraz nie mieszkam w Polsce i z tego co wiem w okolicy nie ma domu dziecka.

Gość kaktusik niebieski
Skorzystaj z pomocy Mops / Rops ja tez korzystam. P.S ( mam nadzieję że ten adres jest prawidłowy bo bardzo możliwe że w grudniu jakąś paczkę zrobię ) Narazie niestety mnie nie stać , ale w grudniu jakieś drobne będę mieć. Nie będzie to duża paczka. Czy mogła by Pani podać maila a jeżeli Pani nie ma założyć ? Chętnie z Panią o tym pomówię wcześniej. Proszę założyć jeżeli ma Pani e mail ważne!

Gość gość
podbijam

Gość gość
a jest Pani sklonan okazac wszystkie wplywy i oplaty?

Gość gość
ta Pani kłamie jak z nut i wcale nie jeździ na wózku

Gość gość
a co może samochodem skąd niby wiesz ? może jakiś dowód ? a jeżeli faktycznie jeździ to co głupio ci bedzie ?

Gość gość
do tego na facebooku ta Pani stoi normalnie bez wózka czy kul. Niestety nie mogę wrzucić linku spod którego mam wypowiedź tej Pani ale jest ona z cafeterii w onecie

Gość gość
dodałam tutaj parę miesięcy temu post iż potrzebuję wraz z moimi dziećmi a mam ich dwójke Syn 8 lat córka 4 latka pomocy, typy odzieży na syna na 134 w zwyz na córke na 122 w zwyz zimowe letnie oraz jesienne, nie wspomne o wyprawdze do szkoły dla syna ołówki, kredki, kleje, piórnik, plecak itp... przydalo by sie również środki czystosci płyny do prania kąpania oraz do naczyń, mydła proszek do prania.. Chętni którzy by chcieli udzielic nam pomocy prosze piszcie na maila katarzyna.groblica@o2.pl Jesli ktos zechce pomóc bede ogromnie wdzięczna gdyż nasz budzet to jedyny dochód z MOPS-u 189zł plus alimenty na dzieci nie zawsze wpąłcane systematycznie. Ja nie mogę podjąc sie pracy ze względów moich chorób... Więcej o naszej sytuacjo kazdemu opowiem na maila czekam na kazdy mail POZDRAWIAM

Gość gość
nikogo nie okłamuję, mówie prawde a na wózku inwalidzkim owszem jeżdziłam pół roku po wypadku samochodowym, chodziłam na rechablitacje i chodze o własnych siłach a chora jestem ... chorób sie nie wymysla i nie wybiera a poprzez moja chorobę schudłam wazyłam 65kg a teraz waze 40kg... w dodatku wysyłki rechabilitacji daly we wznaki...Szczerze nie mam podstaw oszukiwac i kłamac chora jestem na padaczke wade serca cukrzyce w tym po operacji nog po wypadku... LUDzie którzy mysla inaczej nie znaja sytuacji po co sie wypowiadacie???

Ja potrzebuję pomocy. Jestem w bardzo trudnej sytuacji finansowej jak rowniez zyciowej. Jestem sama z corka . Jesli ktos chcialby w jakis sposob mi pomoc proszę o kontakt na moj email.Pozdrawiam i dziękuję

Gość gość
witam mam dwójkę dzieci syn 8 lat córka 5lat, nie ukrywam że znalazłam sie w trudnej sytuacji tego roku, wraz z mezem mamy spore długi nie mamyn za co wyprawic tego roku świąt za co kupic paczki dzieciom prezenty odziez, jesli ktos ma choc serce aby uradowac dzieci prosze odpiszcie nie mam zamiaru kłamac bo nie mam 16 lat wiecej opisze nasza sytuacje osoba chetnym nam pomóc jestesmy z Koszalina

Gość Tepic oszustke  Groblice
Groblica atakuje wszędzie gdzie się da! Co Ty kobieto myślisz że ludzie będą Cię do końca życia sponsorować??

Gość gość
hehehe ja kiedyś nasrałem i wysłałem taką szlachetną paczkę xD

P.Groblica posiada portal społecznościowy gdzie sprzedaje różne rzeczy , ubrania , zabawki , biżuterię , AGD , telefony , tablety , aparaty cyfrowe i inne ... Może to rzeczy z darów :-0 .... (biedna osoba nie zachowuje się tak) Proszę zanim komuś coś dacie sprawdźcie czy naprawdę potrzebuje tej pomocy , tyle jest naprawdę biednych ludzi , dlaczego inni na tym żerują ;(

Gość gość
Groblica oszustko, kazdy wie juz kim jestes.kazdy wie co robisz z darami. Ile osub juz oszukalas. Kazdy wie co zrobilas z kasa, ktora miala isc na ten twoj niby piec...mops juz sie toba zajmuje. Kazdy wie co robilas z psami. Nie jestes bezkarna.

Gość Tepic Groblice
Ona niby ma stronki gdzie sprzedaje, ale zapytajcie się ilu osobom wysłała sprzedana rzecz, sprzedaje rzeczy nie swoje, kradnie zdjęcia i wystawia

Gość gość
Witam znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji życiowej. Mieszkamy z mężem oraz dwójką dzieci ( dziewczynek ) na stancji. Nie mamy meldunku. Mąż stracił pracę a ja od sierpnia leczę się i przebywam na zwolnieniu lekarskim. Wszystko co przelewa mi ZUS w chwili obecnej idzie na opłacenie stancji. Mąż aktywnie szuka pracy jest zarejestrowany w urzędzie pracy ale niestety bez skutku. Mieszkamy w woj Podlaskim i jest naprawdę ciężko z pracą. Na nosie mamy roczne święta ja nie wiem za co je wyprawię a już nie wspomnę o chociaż jakiś skromnych prezentach dla dzieci. Potrzebuję pomocy żywnościowej, ubrań, art. gospodarstwa domowego, chemii, zabawek, firanek, pościeli. Będziemy bardzo wdzięczni za jakąkolwiek pomoc i wsparcie w trudnych dla nas chwilach. Bardzo proszę o odpowiedź na e - mail : madzia_862@buziaczek.pl

Gość gość
Prosze o pomoc. Mam 9 miesieczna corke. Brakuje czesto dla niej mleka.. Pampersow.;( prosze moze ktos wysle paczuszke swiateczna? Bede bardzo wdzieczna. Ubranka na rozmiar 80cm i wiecej tez by sie przydaly.. Mala tak szybko rosnie. Moze jakas zabawka... Kazdy art. spozywczy bardzo sie przyda.. Pomozcie. Email ola1996777@wp.pl lub tel 787354820

Gość Kasia z Lublina
To prawda.... prosze zapytac chociazna fb o Pania Katarzyna Groblica.... bo to o niej mowa. Prosze pytac na.grupach chociazby w Lublinie,w Warszawie,w Olsztynie w Tarnobrzegu. Wszedzie.ja znaja. Wystarczy wygooglowac . Wszedzie jest info na jej temat ze.wyludza I ma kilka wyrokow

Gość gość
5.12.2015 21:35 - dziwne, nie macie meldunku , a dwójke dzieci macie, po co się rozmnażaliście nie mając zaplecza mieszkaniowego? pewnej pracy? wyksztalcenia/kwalifikacji ? bo państwo da? bo kosciol/karitas i dobrzy ludzie pomogą? firanki i pościel to nie jest nic pierwszej potrzeby, nie dostaliście tego w prezencie slubnym?

Gość gość
Witam wszystkich serdecznie odnośnie Katarzyny groblica to jest perfidna oszustka ludzie nie kupujcie nie wysyłajcie nic tej zlodziejce. ....pozdrawiam

Gość gość
Uważajcie na nia