Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didey

REGENERIS- WARTO CZY NIE?

Polecane posty

Gość didey

Czy ktoś robił zabieg regeneris.Jeśli,tak, to podzIelcie się wrażeniami z efektów zabiegu.

Gość blanka76
Ten nie ,ale robiłam Proteal, i to nie wiem czy o to Tobie chodzi bo u mnie był problem z mega wypadajacymi włosami... I rzeczywiscie zabieg jest na tyle skuteczny zeby zahamowac wypadanie włosów i je wzmocnić...

Gość babeczka4
Czy ten zabieg jest skuteczny tylko jesli chodzi o leczenie wypadania włosów ? I ile on kosztuje?

Gość milenuszka1
Tez słyszałam o Proteal.W sumie nawet pytałam lekarki i powiedziała mi ze u nas po mału te zabiegi zaczynaja byc popularne,ale w Stanach sa na równi z mezoterapia.

Gość ledycjja
Moja koleżanka ,która wróciła teraz ze Stanów mówiła mi ze własnie tam coraz wiecej kobiet decyduje sie na zabieg z osoczem bogatopłytkowym.Zobaczycie ze,jeszcze klka miesięcy a to wszystko zmieni sie rowniez i u nas.

Gość gość
Wiem ze teraz w salonie Elite na Pereca mozecie wykonać taki zabieg 500zł taniej. A na pewno efekty sa swietne i nieraz zdecydowanie lepsze od tradycyjnej mezoterapii.

Gość gość
Polecam ten zabieg , jestem po mezoterapii twarzy (regeneriss classic) wykonanym w Amaryllis, efekty są rewelacyjne, skóra jest bardziej napięta, ma lepszy koloryt, zmarszczki spłycone prawie nie widoczne, wyglądam młodziej i oto mi chodziło :) polecam!!!!!!