Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfarshj

jakie słodycze do prezentu?

Polecane posty

Gość dfarshj

kupuje mojemu chłopakowi dosyc drogi jak na moje mozliwosci prezent, ale zeby nie byla to jedna rzecz pomyslalam, ze dokupie cos slodkiego, bo on bardzo lubi slodycze i mam problem, bo nie wiem jakie kupic. chodzi mi o cos co chcialby zjesc, ale sam sobie nie kupi bo np, za drogie, albo sie nie oplaca itp. duzo juz mu takiech rzeczy kupilam i pomyusly mi sie skonczyly. dlatego pytam was, na co slodkiego macie ochote, ale szkoda wam kasy?

czekoladki miętowe After Eight - ładne pudełko i super smaczne, ferrero renoir, merci, czekolada ritter sport - więcej pomysłów w tej chwili nie mam:-)

Gość K_K
czekolada Lindt

Gość dfarshj
hehe czekolady ritter sport czesto jemy, na mikolajki kupilam mu duza swiateczna 300g czekolade lindtz migdalami i rodzynkami a do tego czekoladki milki w pudelku w ksztalcie mikolaja, a na walentynki do prezentu kupilam tez lindt te czerwone czekoladki w ladnym pudeleczku, drogie byly bo chyba 30zl kosztowaly, ale nie kupie mu przeciez tego samego.

Gość Małrycyna2
Nie szkoda mi pieniedzy... i'm rich. Myśle, że bombonierka jakaś byłaby najfajniejsza. Zresztą dlaczego to ma być drogie, nie rozumiem ? Zwykłe ptasie mleczko też dobra, a i czekolada, to też słodycz. Wiele jest dostępnych na rynku, możesz wybrać jakaś wykwintniejsza niż mleczną Wedla.

Gość dfarshj
chodzi mi o cos drozszego dlatego, ze my jemy bardzo duzo slodyczy i tylko dobrych firm i chcialabym po prostu kupic cos innego, co chcialby zjesc ale sam sobie nie kupi, a jesli czegos nie kupi a ma na cos ochote to tylko dlatego ze jest przesadnie drogie. ktos zaproponowal ptasie mleczko :) on za nim nie przepada i to chyba przeze mnie bo ja bardzo lubie alpejskie mleczko od milki i musze miec przynajmniej jedno w tygodniu, wiec chyba juz mu zbrzydlo.

Gość .alice in chain.
z tego co napisalas wynika ze zaden slodycz nie bedzie dobry, bo albo to jecie na codzien, albo juz mu to kupilas

Gość dfarshj
to co zamiast slodyczy moge dolozyc do glownego prezentu?

Gość .alice in chain.
jaki prezent mu kupilas?

Gość dfarshj
kupilam mu sluchawki do ps3, kosztowaly mnie 220zl na allegro.

wszystko z haribo, drogie, ale jakie pyszne. Poza tym orzchy pistacjowe, wszystko z kinder, najlepiej maxi king, prawie 3 złote za sztukę to dla mnie dużo bo to takie małe, ale jakie pyszne...

Gość poszukaj
mniej znanych ale za to zajebistych ciasteczek np sa takie z firmy tago -kardynałki w kartownowym pudełeczku, albo pasje z gerarda w nieduzej paczce, ewentualnie jakies pralinki w puszkach, mniaaaam :)

Gość Laniela
Ja zawsze stawiam na klasykę. Czyli u mnie sprawdzi się Wedlowskie Ptasie Mleczko. W zalezności od upodobań obdarowywanego, ale wygrywa to tradycyjne, w czerwonym opakowaniu :)

Gość AneczkaaBe
Ja polecam cukierki z FC " Pszczółka" (http://pszczolka.pl/). Wszystkie są smaczne, ale do prezentu idealnie nadaje Mieszanka imieninowa lub Czekoladowy debiut!