Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOŻE CO ZROBIŁAM

PROBLEM!!! ZLE WZIETE TABLETKI. BŁAGAM POMÓZCIE

Polecane posty

Gość BOŻE CO ZROBIŁAM

zamiast po przeriwe zacząć opakowanie w niedzielę ja wzięłam w sobotę, o dzień szybciej!!!! Nie wiem dlaczego tak się zakręciłam!:( Dopiero jak zostały mi 3 tabletki zauważyłam że źle wziełam! Na domiar tego w tym opakowaniu zapomniałam jeszcze tabletki:( Zauważyłam to dzień pozniej:(:( Co ja teraz mam zrobic? Nie mam jak pojechac do ginekologa!!!! Przeregulowałam sobie pewnie wszystko:( Boże umrę pewnie:(:(:(:(:(:(:(:( Co mam robic:(:(:(:(

Gość O Boże Boże Boże.....
Proponuję jeszcze więcej emotek " :( " Wtedy może nie umrzesz ;)

Gość lubię to .....
O Bosh... Możesz być w ciąży.

Gość BOŻE CO ZROBIŁAM
Przepraszam za te buźki.... Szczerze w ciąży chciałabym być i to bardzo... Ale boje sie, ze przeregulowałam sobie cykl itp.

Gość lubię to .....
To po co brałaś tabletki ?

Gość jak mozna byc w ciazy
gdy zapomina sie tabletki. Przeciez bierze sie je dalej. Ciaza sie nie rozwinie. Nie ma mowy.

Gość BOŻE CO ZROBIŁAM
Ponieważ mam problemy hormonalne....

Gość lubię to .....
Kolejna dobra:D A no sory tabletki dają 101 % skuteczności;) buhahaha

Gość lubię to .....
To chyba nie dobrze jakbyś brała tabletki i zaszła:)

Gość BOŻE CO ZROBIŁAM
Gdybym zaszła w ciąże, rzuciłabym tabletki raz na zawsze. Myślicie, że chciałam brac tabletki? Powiedzcie mi proszę czy coś mi grozi. Czy ciąża mogłaby być zagrożona. No nie wiem. Pomóżcie mi.

przez to, że wzięłaś tabletkę dzień wcześniej nic złego się nie stanie. pierwszą tabletkę z następnego opakowania musisz wziąć po prostu także w sobotę, po normalnej siedmiodniowej przerwie. problemem może być to, kiedy pominęłaś tabletkę w trakcie brania - jeśli był to np. 2 tydzień to raczej nie ma się co przejmować. najbezpieczniejszy jest. chociaż, jak sama mówisz, w ciąży chciałabyś być - więc o ile nie boisz się "wpadki" to niczym się nie przejmuj, pewnie jedną tabletką niczego sobie nie rozregulujesz.

Gość lubię to .....
Jesteś albo taka głupia albo to jest prowo, ale bardzo lubię się z takich ludzi śmiać:) Pisz , pisz !

Gość BOŻE CO ZROBIŁAM
Nie rozumiem. Co jest w tym śmiesznego? Tabletki zapomniałam w 3 tygodniu brania opakowania.

Gość lubię to .....
Bo nie masz bladego pojęcia o antykoncepcji:) Ciekawe ile masz lat ;)

No to jeśli zapomniałaś w 3 tygodniu to możesz np. wziąć drugie opakowanie bez siedmiodniowej przerwy - wtedy unikniesz ciąży. a jeśli w ciąży być chcesz to po prostu odstaw tabletki po tym opakowaniu i tyle :P może akurat zajdziesz dzięki tej jednej zapomnianej a jak nie to staraj się dalej :)

Gość o matko ratuj
przecież na początku wyraźnie napisała, że zamiast wziąć pierwszą z nowego opakowania w niedzielę wzięła w sobotę. czyli skróciła przerwę. żadna tragedia wystarczy ulotkę przeczytać ale to chyba za trudne

Gość o matko ratuj
to samo zresztą w temacie zapomnianej- czytanie ulotki. kurde chyba powinni dawać w gabinecie krótki tekst do przeczytania i sprawdzić umiejętność kojarzenia faktów i znajdowania informacji