Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrerere

nie wierze w taką miłosć

Polecane posty

Gość rrrrrrrrerere

wielu facetow zamiast waziasc telefon i po prostu zadzwonic chce pisac na gg...Kolejny facet i musze znim zerwac po miechachach bop mmnie to meczy...pierdoli ze teskni skarbie koteczku chce zbeym znim klikała na gg jak dziecko..rozmowy sztuczne nienaaturalne...jakby tesknil i chcial uslyszec moj głos zadzwonilby anie pierdolił...nie cierpie rozmów na gg...o wszytskim i o niczym nienaturalne i bardzo meczące..A rozmowa przez tel nawet krotka..pozwala usłyszec głos opowiedziec wiecej jak minal dzien..itd

Gość dokłądnie poza tym
w rozmowach na gg z reguły wychodzi ze nie ma o czym gadać...Jak zmęczy jedna...potem meczy nastepna to nie ma sie ochoty na kolejna i koniec

Gość Martynkowska __23
kurcze co to za facet który gada na gg? to chyba dzieciak jakiś a nie dorosły facet, dojrzały zadzwoni jak bedzie chciał, ewentualnie naskrobie mesa a nie napisze na gg

Gość dokłądnie poza tym
smsiki tez swiadcza o acecie raz mozna ale głownie rozmowa... Masz racje najgorzej jak jeszcze sldozi i pisze o teskontach dla mnie tez brak telefonu i pisanie na gg =brak prawdziwego zainterresowania kobietą jako osobą i lekceważący stosunek mozna raz ale nie cały czas

Gość Ewellinka
zgadzam się, ...po tym można poznać czy ktoś ma uczciwe zamiary 🖐️

Ja wlansie tez teraz rzadko siedze. Przez gg dociera jakies 40% informacji bo reszta jest zawarta w tonie glosu itd. Mialam sytuacje ze klocilam sie z chlopakiem strasznie bo czegos nie zrozumielismy tak jak powinno byc. GG to straszne gowno, uzywam tylko w sprawach organizacyjnych

Gość ideliks
dokładnie dziewuszki; jak mówicie- gg to GÓWNO, a fecet który mysli poważnie o kobiecie zadzwoni!!!

Gość ideliks
i proponuję Panią aby mówić tym panom, w momwncie kiedy konczycie te durne paplaniny przez GG, co o tym myślicie. Im nas więcej , tym może większa w nas siła ;) Ja walę prosto z mostu- ale jestem stteczną ;) kobietą i wiem na czym opierasię relacja międzi kobietą a mężczyzną! nie chłopcem !!!

Gość sama sie kochaj ze swoim
tym bardziej spotkania

Gość ideliks
jak facet probuje umówić się przez gg, to nie może być mowy o spotkaniu