Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze prosze prosze

nienawidze matki swojego/ex?

Polecane posty

nier mam siły do teg baby oczernia mnie do mojego już chcyba ex faceta tak że nie wiem co mam o tym myśleć.... on w to wierzy i mamy przez to non stop kłótnie co robić chce być z nim ale ta zazdrosna, zawistna jędza!!!!!!!!!! wykańcza mnie

palant

Gość kasiuuulllaaa
nie tylko ty masz ten problem. tez nieznosze matki swojego ex. miedzy innym przez nia sie rozstalismy. zaborcza mamusia chciala miec synka pod kontrola, wiec kiedy zauwazyla ze ja jestem dla niego wazniejsza i ze to mi bardziej sie 'podporzadkowuje' szybko zaczela dzialac. glownie dzieki niej nie jestem z moim ex od przeszlo 2miesiecy. a nadal bardzo go kocham :( eh..to ty jeszcze z nim jestes czy juz nie? co konkretnie mowi na twoj temat?? odrazu ci powiem ze musisz byc silna i dzielna bo nie jest latwo wygrac z wrednymi matkami swoich chlopakow =/

Gość kasiuuulllaaa
dzieki matce mojego ex juz nie jestesmy razem. kiedy zaborcza mamusia zobaczyla ze jej kochanemu synkowi bardziej zalezy na mnie niz na niej i ze to mi sie bardziej 'podporzadkowuje' to odrazu zaczela dzialac. glownie przez nia nie jestem juz od 2miesiecy z chlopakiem ktorego bardzo kocham:( musisz byc silna i dzielna, bo trudno jest wygrac z takimi jedzami ktore omamiaja swoich synow=/ ale wy ze soba jeszcze jestescie? co ona konkretnie mowi na twoj temat? trzymaj sie !:)

Gość kasiuuulllaaa
przepraszam ze 2 razy ale myslalam ze sie nie wyslalo:p

sugeruje że jestem puszczalska że na szkoleniach wyjazdowych pieprze się z kim popadnie baba mnie nie zna, mieszka daleko ale tak mu wmówiła....nie nie jesteśmy razem nie mogę tego znieść moja praca to szkolenia-nie zrezygnuje z pracy bo ona tak sobie życzy

nie daje rady-bo do czasu kiedy ona się nie wtrąciła-było ok on nie widzi że ona jest złośliwa on jej słucha trzyma jej strone nie daje rady chce umrzeć. kocham go ale nie daje rady mam depresje. coraz większa.............

z radosnej dziewczyny-stałam się smutna, płaczliwa, roztrzęsiona na każdym krku nie moge....... posiwiałam, mam zmarszczki.........ona mnie wyniszcza a on jej w tym pomaga

Gość Nataliiia
Bo wszystkie matki to kuurwy i do gazu znimi!

Gość Nataliiia

Gość Nataliiia

chore baby! chore!!! chore osychicznie, niszcze zycie swoim synom, ktorzy do konca zycia beda samotni, aby chore psychicznie mamusie mogly sie upajac mysla, ze synek jest ich, ich juz zawsze tylko ich. Powinny sie leczyc! skad sie takie dziwadla biora? nie mam pojecia!