Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wice mistrz swiata

dziewczyny to tchorze

Polecane posty

brzydki facet tez zasluguje na szacunek, moze z nim baba nie chciec sie spotkac czy pojsc do lozka, ale powinna mu o tym powiedziec, a nie zlewac go jak powietrze, jebana suka jedna

Gość Ewelina marlena kasia
Ja nie jestem wzrokowcem, niestety:P Jak się zakochuje, to dopiero od koleżanek się dowiaduje, że mam przystojnego albo brzydkiego faceta. Poważnie. Bo dla mnie oni wszyscy byli fajni i mieli w sobie coś:) I facet jak dla mnie czy ma brzuszek piwny czy wyćwiczony i płaski to oba są urocze pod warunkiem, że mają fajnego pod względem charakteru właściciela. I myślę, że znajdą się jeszcze kobiety takie jak ja. Które również wzrokowcami nie są. Bo my to jednak bardzo różne jesteśmy. A nie tak jak twierdzą sfrustrowani chłopcy jednakowe co do jednej.

Ewelina, a Ty jak wygladasz? opisz siebie, z ciekawosci tylko pytam. bo to nie jest tak, ze WSZYSTKIE co do joty dziewczyny mnie olewaja. mialem kilka kandydatek, ale nie odpowiadaly mi intelektualnie (na wyglad ja tak bardzo wcale nie zwracam uwagi)

taka prawda, albo oponka na brzuchu a szuka jakiegos miesniaka taka jedna z druga. a chuj, bedzie z brzydalem! bo miesniak zawsze wybierze laske o figurze modelki. proste.

taka prawda, albo oponka na brzuchu a szuka jakiegos miesniaka taka jedna z druga. a chuj, bedzie z brzydalem! bo miesniak zawsze wybierze laske o figurze modelki. proste.

taka prawda, albo oponka na brzuchu a szuka jakiegos miesniaka taka jedna z druga. a ch*j, bedzie z brzydalem! bo miesniak zawsze wybierze laske o figurze modelki. proste.

Gość jaczylionatez
ja także mialam sytuacje, kiedy to chlopak nie odesłał swojego zdjecia albo zamknął okno albo nie odezwal sie wiecej....dlatego teraz nie wysylam pierwsza fotek. Wygrywa ten kto ma silniejszy charakter....hihi. Choc to ryzykowne bo moze sie okazac, ze zadna ze stron nie zrobi tego pierwsza i nigdy sie nie zobaczycie a moze byc o co żałowac.

ta dziewczyna wyslala mi dosc szybko zdjecie, po kilkunastu zdaniach rozmowy... to tez o czyms swiadczy... o pewnej pustocie :) nie kaze jej rozmawiac ze mna miesiac, ale ... gdy chciala ze mna pogadac, pierwsza rzecz o jaka zapytala to zdjecie. tak wiec jak widac i z manierami u niej nie najlepiej.

Gość jaczylionatez
hmmm...i tak źle i tak niedobrze, wniosek z tego taki najlepiej poznawac ludzi w realu :)

Gość michał898989
możecie podać definicję "brzydkiego chłopaka". Nie wiem czy się łapię :)

to pewnie bedzie trudne, ale zeby nie bylo ze sie 'boje' uslyszec ;)) - rowniez zachecam was dziewczyny - PODAJCIE DEFINICJE BRZYDKIEGO chlopaka! ja zadam kilka pytan pomocniczych. prosze o odpowiedzi. - czy jesli chlopak ma kolo 30-tki a wyglada bardzo mlodo (jak by mial 22-23 lata) to objaw brzydoty? [tak / nie] - czy jesli facet nie jest opalony to brzydki? [tak / nie] - czy jesli facet nie jest umiesniony to brzydki? [tak / nie] prosze o odp.