Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka69

związek z kolegą

Polecane posty

Gość kotka69

jak przejść z koleżeństwa do związku? :) Tzn tak delikatnie.. przydarzyło Wam się takie coś?

Gość kotka69
najlepsza będzie pozycja 69?:)

Gość kotka69
pozdrawiam osobę która się podszyła pod mój nick :)

Gość natashaa1528
no pewnie, ja i mój facet przez jakiś czas byliśmy tylko na etapie koleżeństwa :) dodam że to kolega ze studiów był ;) ale nie ma na to 'sposobów', trzeba po prostu pozwolić żeby samo się potoczyło swoim biegiem

Gość kotka69
tylko tak trochę dziwnie jakoś.. :P bo oboje jesteśmy dosyć nieśmiali i ciężko się zdecydować na konkretny ruch, który wskazywałby zmianę relacji. co robić?

hie hie ja mam teraz tak z koleżanką :) może to ty ? ja z pomorskiego jestem :P ,a co robić ? może maślane oczka ? po prostu bądź przy nim i nie odstawiaj żadnych szopek na zazdrość

Gość jak delikatnie to oralem
a na anal przyjdzie czas.

Gość kotka69
nienie, ja z zazdrościa nic nie robię:P w ogóle nic nie robię;p oprócz bycia miłą koleżanką... dlatego właśnie..skąd on może wiedzieć ze mi się podoba;/ nie może;/ chyba ze jest prorokiem albo zna dorbze mowe ciała:) a Ty co robisz żeby pokazać tej koleżance że Ci się podoba? co oprócz tych maślanych oczu? :P

możesz mu sugerować np; chciała bym obejrzeć film w kinie, albo chciała bym zapisać się na kurs tańca ,a nie mam partnera i uśmiech. ,albo pomóż mi w czymś tam? Takie niezobowiązujące . powinien zaskoczyć .

Gość kotka69
to już tak zrobiłam, to oczywiście zadziałało :) ale fajnie byłoby gdyby on coś zrobił.. bo nie mogę ciągle ja dawać pomysłów. albo on niedomyślny albo nie chce zmieniać relacji.. nie wiem;)

Gość kotka69
fajnie by było. znając jego to wprost nie powie,bo zbyt wstydliwy jest. w takim razie pozostaje mi czekać...

Gość uppppppuuuuppp
up