Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieGrzecznaAga25

plamienie implantacyjne

Polecane posty

Gość NieGrzecznaAga25

Cześć dziewczyny Zaczne od tego ze od ponad 1,5 roku staramy sie z mężem o dziecko no i jak do tej pory nic nie wychodzi. Jestem stymulowana Clostilbegyt oraz biore duphaston. w 11 oraz w 13 dniu cyklu bylam na monitoringu i kazała się "przytulać" przez 2 kolejne dni conajmniej. W 12 i 13 dniu cyklu czułam silne kłucie w jajnikach, natomiast w 19, 20 dniu cyklu dostalam plamienia, koloru brązowego (ze śluzem) (zauważyłam podczas podcierania)I przez te dwa dni również czułam kłucie. Jesli chodzi o tempreature nie mierze, brak mi samodyscypliny no i praca na to nie pozwala. W każdym razie od 2 dni mam stan podgorączkowy wieczorem - temp to 37,4-37,5, rano mierzyłam było 36,8. Czy któraś z Was miala podobnie i czy to jest to plamienie implantacyjne? Prosze o pomoc...

Gość NieGrzecznaAga25
dodam ze w 19 dc byla to krew taka jasna a dnia nastepnego brązowa

Gość linka79
Ja miałam plamienie żywą krwią - czerwone. Trwało 4 dni a potem pojawił się beżowy śluz. Po tym zrobiłam test - tydź przed terminem @ - pre test - bardzo czuły - i wyszła już II blada krecha. potem powtórzyłam test w dniu @ i wyszły obie mocne kreski. Spróbuj już teraz zrobić test - ale z porannego moczu. I nie zrażaj się jak na razie wyjdzie negatyw - to jeszcze o niczym nie świadczy. Ja też miałam lekko podwyższoną temp pod wiezór a rano ok 36 - więc tempka mi także nic nie mówiła - zwłaszcza że wcześniej jej nie mierzyłam. Żadnych innych objawów nie miałam - ani mdłości, ani żyłek na piersiach, ani bólu piersi - nic. Powodzenia..