Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olciaa8988

mój eks powiedział

Polecane posty

Gość Olciaa8988

że za póżno na powrót. Byliśmy razem 4 lata, rozstaliśmy się pół roku temu. Nie wiem, czy to jest jedyny powód. Chciałabym być z nim. Nie chcę się narzucać ani namawiać go do tego, ponieważ taka już jestem. Powiedzcie mi, czy ktoś miał taką sytuację i jak się dalej potoczyło? Stwiedziłam, że los pokaże i postanowiłam poczekać na rozwój wydarzeń, ale bardzo mnie to męczy. Pozdrawiam.

Gość zuzia_a
a kto zerwał???? i jaki powód dokladniej??????

Gość aniaaxd2
powinnam z nim szczerze porozmawiać ze ciężko ci jest zapomnieć o tych spędzonych razem 4 latach i o tym co razem dopatrzyliście . Ja jestem z moich chłopakiem 1.7 miesiąca , ostatnio zerwał ze mną ale już tego samego dnia po godzinie od zerwania przyjechał do mnie i mnie przepraszał ...i to dlatego ze mu napisałam ze ciężko mi zapomnieć będzie o tym co razem budowaliśmy

Gość cscscscscsc
kto rzucił?

Gość fionka 40
Mialam a wlasciwie powinnam napisac ze ciagle mnie , mimo uplywu czasu dotyczy mnie taka sytuacja. Opisalam to w temacie ,,kocham swojego bylego- co robic? Chciala bym ale nie jestem w stanie sie od tego uwolnic, ciagle mam przed oczami jego twarz i pewnie tak juz zostanie.

Gość d.rada
kochane dziewczęta, dam Wam radę - nic na siłę. Oboje tzn Ty jak i on musicie nabrać do tego dystansu aby tak naprawdę zrozumieć co do siebie czujecie. Wiem co mówię z własnego doświadczenia. Z moim ukochanym rozstałam się po 3 latach wspólnego życia, mieszkania. Z mojej winy. Na początku on chciał spróbować jeszcze raz. Po 7 m-cach ja. Dostałam kosza. A po roku jak emocje opadły zeszlismy sie z powrotem i jesteśmy razem następne 3 lata. To tak na pocieszenie. Ale pamiętajcie że nie zawsze powrót jest dobrym rozwiązaniem, trzeba przemyśleć przede wszystkim co skłoniło Was do rozstania. A po jakimś czasie gdy opadnie brzemię odrzucenia może okazac się że to był słuszny krok. Powodzenia.