Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość almania

błędy przy prezerwatywach

Polecane posty

Gość almania

Chwilowo jestem jedną wielką huśtawką hormonalną i nie powinnam decydować się na żadne środki, uznałam, że prezerwatywy są najmniej inwazyjne. Chciałabym tylko spytać, jakie błędy można popełnić przy ich stosowaniu? Wpisujcie proszę wszystkie możliwe sytuacje, bo wielkiej ochoty na pieluchy nie mam.

Gość almania
Przepraszam za ten multipost, kafeteria mi się zacięła...

Gość aniaaxd2
Musi być dobrze nałożona , mnie może być za ciasna ani za luźna :)bo jak będzie za ciasna to może pęknąć , a jeśli będzie za luźna to podczas stosunku może się zsunąć

Gość powiem tak a nie inaczej
1. zalozyc prezerwatywe zanim czlonka się wprowadzi do pochwy (bywa, ze w sluzie są już plemniki) 2. Przy wyciagani facet powinien przytrzymac sobie ręką prezerwatywę, aby przypadkiem nie została... 3. Facet po wyjeciu powinien o ile to mozliwe dokładnie się umyc i oddac mocz. Najczesciej wpadki sa nie z powodu wad prezerwatywy, tylko własnie zakładania jej na chwilę przed wytryskiem oraz ponownego wprowadzania członka po wytrysku , bez usuniecia resztek plemników z np. dróg moczowych)

Gość do zwolenniczek aborcji
4. zapomniałam, przy zakładaniu zostawić troche miejsca na sperme....

Gość almania
Dobrze. Moje inne pytanie zabrzmi trochę jak szesnastolatki: czy jeśli się nie umyje, a leżymy potem objęci, chociaz penis jest daleko od pochwy, tak jakoby na mnie oparty, to plemniki mogą się przedostać? Lat mam dwadzieścia jeden i obsesję na punkcie ryzyka.

Gość AAbstAA
I tak każda w ciąże zajdzie niechcianą, albo chcianą. Wpadki to główna przyczyna małżenstw. Najlepiej aby jeden z partnerów się wysterylizował.