Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diablica

jestem na diecie - kto ze mna po prostu porozmawia??

Polecane posty

witam kochane Panie kolejny dzień dietkowania ja teeż -->wiesz ja nie ćwicze na razie , ostatnio jak miałam mobilizację sie odchudzac to sie wzięłam za ćwiczenia i po 2 tygodniach nie mogłam sie w spodniach dopiać nie wiem dlaczego tak mój organizm zareagował kiedys jak byłam bardzo młoda 18-19 lat to przy wspomaganiu ćwiczeniami zawsze chudłam a teraz nie moge....mysle ze najpierw schudne a potem pójde na fitness zeby sobie ładne ciałko wypracować odnosnie tego co piszesz -->uda tez mam straszne i cellulit na nich:-( OnaKn-->ja tez chce miec takie wyniki jak Ty niesamowita jesteś Neit--->ja bym chciała miec duze cycki moje sa mizerne niestety...mam wielkie nogi i biodra , tyłek przewaznie podczas diety mi maleje hehe ja tez kiedys stosowałam jakies bzdurne diety ale to bez sensu tylko efekt jojo murowany ale człowiek madrzejszy po latach jest... Natada- hehe ja tez sie odchudzam na komunie w maju będe wyglądac bosko, obie będziemy!!

Gość Putek47
witam otoz schudlem do tych wakacji co minelo 22 kg czyli osiagnalem wage 98 =) przejrzalem na oczy ale coz bylo latwo tak powiem :D i teraz mam problem...chcialem sie odchudzac na wakacje i sie dowiedzialem ze orzeszki ziemne tez sa dobre a ja je kocham :D i teraz mnie zatkalo ze do tej pory... zamiast widywac efekty to nic nie mam z tego..jadalem co 3 dni 400gramow orzeszkow =/ a teraz byly mikolajki i zwariowalem zjadlem z pare roznych batonikow czyli 10 na dzien. myslalem ze to pomaga z orzechami ale do rzeczy... chce schudnac 10-20 kg do wakacji szybko i efektownie =) na drogie posilki nie ma co liczyc a co jem to tak rano platki kukurydziane mleko 0.5% w szkole to chleb ten chudy taki jakis z 6 sztuk(20kcal jedno) i do tego 1 plaster sera(3x) badz passztet,ser topiony oraz 3 jablka, po szkole to zupa albo ziemniaki kotlet buraczki lub salatka,pierogi,nalesniki,placki ziemniaczane nie ze wszystko tylko to co najczesciej =) i tez zupki barszczowa ogorokwa, a na kolacje to zaczalem jadac sardynki w sosie pomidorowym(rybyyy:P) i orzechy juz odrzucilem wiec czy mozna cos poradzic?i przed spaniem lub w ciagu dnia robie po 20 pompek 3x seria czyli 60,brzuszki 30,pajacyki 30,przysiady 30, i pije duzo wody =) oraz chodze na baseny 2x w tygodniu i dzienny jednogodzinny spacer =) czy mozna cos poradzic?bo zwariuje i zaraz efekta jojo zalapie... ______________________________

Gość alda87
hej mogę się przyłączyć przede mną minimum 10 kg do schudnięcia a później może jeszcze ze 2. mam nawet małe doświadczenie w tym ale jakoś teraz nie idzie mi tak dobrze a i motywacja też gorsza. moje dzisiejsze menu to: 2 małe kromki chleba z płatkami owsianymi i siemieniem z 1 plastrem sera żółtego i sera topionego 2 banany i 2 mandarynki kawa z mlekiem bez cukru a teraz na obiad planuje żurek z jednym jajkiem później jogurt light z jogobelli myślicie że to menu jest ok może za dużo??

aida ja nigdy nie liczyłam kalorii, zawsze starałam sie czuc lekki głód i eliminować bardzo kaloryczne jedzonko przede wszystkim słodycze i tłuste rzeczy, teraz odchudzam sie inaczej, jem normalne sniadanie i obiad, cos słodkiego jak mam ochote, od 18 to co najwyzej mandarynka czy chlekek chrupki

alda wydaje mi sie ze to za mało 2 banany to nienajlepszy pomysł one sa bardzo kaloryczne wystarczy jeden a zamiast tego drugiego cos innego

wiesz co Putek piszesz tak nieskładnie ze nie moge załapac o co chodzi piszesz ze dużo schudłes a potem że masz znowu schudnąć?? masz jojo??