Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny_chlopak

młoda dziewczyna

Polecane posty

Gość normalny_chlopak

witam mam takie pytanie ....Mam kobiete w wieq 15 lat w kwietniu konczy 16 ja mam skonczone 2 miesiace temu 23 to jest cos zlego ? co o tym sadzicie ? dla mnie jest ona madra inteligentna piekna i nie jest jak te mlode nastolatki glupia , ma cel w zyciu i jest mi z nia dobrze.. co o tym sadzicie??

Gość kobieta w tym wypadku
to duże nadużycie :o

Gość rozowy i szary
pozdrów prokuratora :classic_cool:

Gość a jakie ma oceny
szczegolnie z matematyki?

Gość hehe poczekaj az jej
tatus sie dowie, wtedy zobaczysz co ludzie mysla o talich zwiazkach!!! Przeciez to jeszcze dziecki, ledwo z podstawowki wyszla!!! Mam nadzieje ze o seksie przez najblizsze 2 lata nawet nie myslisz!!!!

Gość ja swoją poznałęm też jak
miała 15 lat i byłem w podobnym wieku. razem 5 lat. o ile nie traktujesz jej przedmiotowo to ok ale pamiętaj że to mode dziewcze może cie niemiło rozczarować:P i co?🖐️

Gość wlasciwie to dlaczego
ma pozdrowic prokuratora :o

Gość normalny_chlopak
kurde podoba mi sie ona i co z tego ze jest mloda jak niektore 23 latki sa glupsze odniej... ? albo sie pierdola na lewo i prawo .. a ja mam mlodziutka dziewczyne ktora mnie uwielbia bo mi o tym mowi moje cialo sposob bycia podejscie do niej...

Gość normalny_chlopak
zycie pokarze co dalej , sam bede z czasem widzial czy mnie kocha czy nie to bedzie widac po niej czy balety w glowie wyjscia z kolezanami czy woli z facetem czasem wyjsc do baru czy na dyskoteke , posiedziec w domu poogladac tv pojesc czipsy czy tam wypic razem jakies piwko i zasnac..

Gość joeiyhoah
komus sie nudzi :D

Gość normalna _dziewczyna
Ja mam trochę podobnie tylko odwrotnie (to on jest młodszy) i i różnica między nami jest troche mniejsza. Ja mam 21 lat on 16 :)

Gość normalny_chlopak
ale co ma mnie pokarac niby ? he

Gość o i mamy rownouprawnienie
:D

Gość normalny_chlopak
niom inaczej inaczej :) ale co to za roznica ja tego nie pojmuje .... pozniej jak sie dorasta i naprzykladzie swoim ja mam 32 lata ona 25 i jestescie ze soba cale zycie praktycznie to jest bardzo mile przynajmniej moim zdaniem oczywiscie jak wszystko dobrze jest ..

Gość nic nie wiem o kobietach
Też miałem takie koleżanki w podstawówce , gorące 15 traciły dziewictwo ze starszymi takimi koło 19-24 , którzy mieli je w dupie (a raczej do czasu aż popuściły im szpary).

Gość normalny_chlopak
o to chodzi ze ja jej nie mam w dupie a ona mnie kocha wiec watpie ze miala by poleciec do innego... nei zalezy jej na kasie itd... ale kiedys powiedziala mi cos milego jak szla z kolezanka i podbila do mnie wlasnie to wczesniej mowila do niej nawiet jesli on ma zone to i tak podbije do niego bo jest przesliczny :) hehe

Gość no ale akurat
fakt, że byłaby zdolna do próby rozwalenia małżeństwa nie zbyt dobrze o niej świadczy

Gość normalny_chlopak
nie sek twki w tym ze rozwalenia malzenstwa... bo jakbym mial zone bym nie wnikal w inne laski po 1 a po drugie chciala mnie poznac na poczatku a nie odrazu isc ze mna do lozka albo cos w tym stylu jak pewnie sobie myslisz?

Gość medrzec medrulec
jak jest taka yntelygentna jak i ty to sie dobraliscie geniusze :D

Gość no ale akurat
No, że ty będąc w małżeństwie to byś nie wnikał w inne laski to świadczy dobrze o tobie. A ja mówie o niej. Nawet jeśli by jej sie w takim przypadku to nie udało to sama próba źle świadczy i nie ma tu znaczenia czy chciała iść od razu do łóżka czy nie. Małżeństwo można rozbić dlatego, że ma się ochotę na sex z daną osobą, ale również w celu przywłaszczenia sobie tej osoby i stworzenia z nia związku? Nie ważne jaki cel, ważne, że działanie zwyczajnie złe. Oczywiście nie znam jej i nie siedzę w jej głowie więc nie wiem na ile serio można wziąć tę jej wypowiedź być może jakby sie dowiedziała, że masz żone to by jednak się nie odważyła i odpuściła. Nie mnie oceniać :)