Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noc_polarna

pomocy!!! nie mogę usnąć...

Polecane posty

Gość noc_polarna

dopadła mnie bezsenność.... wpadłam w jakiś chory letarg , wydaje mi się, że śpię ale słyszę co się dzieje dookoła i jestem świadoma swoich myśli... a znów myślę o NIM. O kimś dla kogo nie znaczę zupełnie nic :( Chcę usnać ale nie potrafię a o 7 muszę wstać. Cały dzień potem będę przysypiać a jak przyjdzie noc to znowu pewnie będę się męczyć :(

:) Podoba mi się to zdanie "zawsze jest tu''. Zabiore je ze sobą na spacer, bo przecież nie będę dalej tak po prostu w płaszczu siedziała przed kompem. Dobranoc [cześć} Idę śniegu se uspać na "rano". Na bałwana będzie.

Gość
BNB co to jest BM przerwy między palcami 90? chcę zobazyć tę listę ;) :p

Gość
nie zdzierżę :D może zainteresowałoby mnie, gdyby było z fotami :p to tam się tera lansujesz? ;)

Gość
BNB wymieniłam fotki z kilkoma osobami, co skutecznie zniechęciło mnie do dalszych poczynań tego typu :D mam nadzieję, że rozumiesz, co chcę przez to powiedzieć ;) oczywiście nie dotyczy to wszystkich ale znakomitej większości...

Gość
mam nadzieję, że nikt mnie tutaj nie "upubliczniał" :D za ładni na pewno nie :( to przykre, każdy czeka na jakieś miłe słowo, ja wierzę, że każda osoba ma coś w sobie, ale niektóre foty brutalnie obnażają fizyczne niedoskonałości... niestety :o zresztą taka wymiana fot bezcelowa - no bo po co właściwie? nie mamy wspólnych znajomych, zainteresowań, nigdy się nie spotkamy, nic nas nie połączy, pochodzimy z różnych środowisk :D no więc po co mi na kompie czyjaś fota - i vice versa? :D

Gość
ale bez wysyłania swoich Mój Drogi :D i bez wymiany komentarzy i maili ;)

Gość czikaa3
do lozek! a w podskokach! :P

Gość
możnaby to ująć w ten sposób :D dla mnie bardziej: anonimowość, mimo wszystko cenię sobie prywatność ;)