Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BycMozePrzyszlaMama

Piersi po ciazy

Polecane posty

Gość BycMozePrzyszlaMama

Sluchajcie, jak to w koncu jest? Ja zawsze myslalam, ze po ciazy piersi rosna i juz takie zostaja. Moja mama np. przed ciaza miala jakies C , po ciazy natomiast zostaly jej chyba F i mam tak do teraz. Myslalam, ze to normalne, ze gruczol piersiowy rozrasta sie ijuz potem tak zostaje. Jasne, ze po laktacji piersi sie zmniejszaja, ale jednak myslalam, ze zostaja wieksze niz przed porodem. Ze zdziwieniem stwierdzam, ze wiele tu obecnych kobiet pisze o tym, ze im piersi zmalaly! O tym, ze wiotczeja, to wiem, ale ze staja sie mniejsze? Jak to w koncu jest???

Gość BycMozePrzyszlaMama

ja nigdy nie mialam wielkich piersi...po cesarce jak karmiłam byłam baaardzo zadowolona z ich wygladu, duże, pełne i mogłam push apy rzucic w kąt...ale baaardzo duzo schudłam (15 kg ciazowych plus dodatkowe 10 kg), obecnie po prawie 3 latach waze o 7 kg mniej jak przed ciaza i co najbardziej na tym ucierpiało-moje piersi....pomijam karmienie (20 m-cy)to również wplyneło na taki a nie inny stan...ale ciaza zawsze odznaczy sie na ciele kobiety, ja nie mialam rozstepów na brzuchu, za to na piersiach...mama mówi, ze jakbym przytyła to by i piersi sie poprawiły, ale jak mam do wyboru gruba dupe i troche wieksze piersi to wole chuda dupe i małe piersi ;-) juz je jakos zaakceptowalam, a od czego sa dobre staniki...

Gość tyle ze ja dla innych nie chce
wygladac ladnie. Chce byc atrakcyjna dla meza. A w tym przypadku to stanik nie pomoze...

Gość BycMozePrzyszlaMama
Ale co mi pomoga dobre staniki, kiedy mnie nie zalezy na tym, zeby ladnie wygladac dla innych ludzi, tylko dla siebie i meza...Martwi mnie to, co niektore kobiety pisza, o pustych woreczkach zamiast piersi :(

Gość BycMozePrzyszlaMama
:D dokladnie

Gość tyle ze ja dla innych nie
wlasnei pol biedy takie mniejsze... ale obwisle i puste to masakra... Moja mama nie karmila mnie ani brata (akurat nie mogla, a nie ze nie chciala) ale wciaz ma piekne piersi. A jej siostra, odkarmila 5 dzieci i masakra normalnie... W zyciu bym nie chciala tak wygladac :( Znaczy piersi mam na mysli...