Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stacja

sylwester

Polecane posty

Gość stacja

Sylwester 3 noce z wyzywieniem,balem sylwestrowym i kuligiem za 900 zl w Karpaczu,co o tym sądzicie?

Gość stacja
na 1 0sobę, z pełnym wyzywieniem podczas całego pobytu

Gość do sportsmenka
ja bym dała - wyglada na dosc wypasiony

Gość no co się dziwicie
drogo :o za 300zł od osoby na 5 dni mam domek na słowacji 🖐️ w okolicy masa wyciągów i knajp

Gość do sportsmenka
echh dlaczego nie mialabym zaplacic, to dosc wysoka cena więc nie wymagam aby ktos wywalił na mnie tysiaka...

troche za duzo ...my tez jedziemy do wisły ale płacimy za 4 doby 300 zł z wyżywieniem tzn.sniadanie + obiad i kuligiem :) bez balu bo sam bal miałby kosztowac 400 zł za osobe czyli razem by wyszło ok.700 zł. a bal mialby trwać 4 godziny od 22 - 2.00 bez sensu.wybralismy siedziec w pokoju wraz z 10 znajomych w papućkach z dobrym winkiem i masą chipsów:p

Gość do sportsmenka
domek na slowacji i owszem fajn a rzecz ale chyba bez wyżywienia a tutaj poskacza koło ciebie i zorganizuja cos... gdyby policzyc wszystko dokładnie pewnie do tych 300 zl trzeba bedzie cos dołozyc

ale jak by sie nadażyła okazja to byś nie wzbraniała przed zapłaceniem rachunku..prze tego kogoś:D

Gość do sportsmenka
ladaco gdybym wiedziała, że go na to stać bez mrugnięcia okiem to może bym sie i nie broniła no i musiałby mocno chcieć mnie w tych kosztach wyręczyć, ale jesli wiem, że to kupa kasy to gdybym, powtarzam gdybym się zdecydowała, to opłaciła bym sie sama

Gość no co się dziwicie
w tamtym roku za dobry obiad w knajpie niedaleko domku na słowacji płaciłam 20zł :D nie wiele trzeba dołożyć, naszym celem były stoki i najwięcej wydaliśmy na skipassy do tego baseny termalne . co kto lubi

Gość do sportsmenka
ja nie jeżdżę na nartach bo nie umiem:D ale baseny termalne owszem, owszem :)

Gość uwazam ze niedrogo
w koncu jest bal i pelne wyzywienie. aj 2 lata temu bylam na slowacji ale chyba na 4 noce - spartanskie warunki, wyzywienie bylo ale okropne, zadnego balu - placilismy 600zl/os

Gość do sportsmenka
dokładnie - sam bal by kosztowal jakieś 400 zl więc nie ma o czym mówić... cena jest do przyjęcia

Ja bym dała, ale pod jednym warunkiem... Jeśli woźnicą na tym kuligu była by Sophia Loren:) Tak naprawdę to myślę, że to realna cena... Ja idę na bal i płacę 300 złotych od osoby, więc realnie rzecz ujmując wolałabym dołożyć 6 stów i mieć wypas...

Gość ladaco a jak ma na
jechać w góry na bal to bez sensu :o

Gość do sportsmenka
ja bym wolała za woźnice hugh granta :D

Gość do sportsmenka
:D

Gość do sportsmenka
justine yhyh pomarzyć mozna:D

Gość do sportsmenka
hahahaha justine moje skojarzenia odnośnie naoliwionych sanek znacznie odbiegaja od grzecznego myslenia :D

Gość do sportsmenka
i poślizgu hahaha

Gość Akademia Drinkow
Jeśli brakuje Wam pomysłu na Sylwestra, zapraszam na www.akademiadrinkow.pl - tam znajdziecie sporo imprezowych inspiracji :)

Gość do sportsmenka
ale my mamy to znaczy ja mam pomysl na sylwestra - bal i tylko bal - niestety bez hugh no może tylko z małym poślizgiem po balu :D

Pewnie myślisz o mniej więcej takim obrazku : Jako woźnica nagi Hugh Grant a w pierwszych saniach ubrana po szyję Sophia Loren...

Gość do sportsmenka
ahahah może nie koniecznie calkiem nagi bo by mi go bylo szkoda - może mieć SZAL i RĘKAWICE :D a sophia niech sobie kuliguje w pierwszych saniach jestem troszke mlodsza hmmm to moze bym miała wieksze (chyba) szanse żeby pomóc mu zalozyc sweterek albo zdjąć te rekawiczki :D