Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rumiankowa wkładka higieniczna

dentysta - pytanie

Polecane posty

Gość gfhdgfhgdf
Przy amputacji dolnej szczęki możesz jedynie odczuwać lekki dyskomfort :)

Wszystko zależy od tego jaki masz ubytek...znaczy się jak spory::) Im większa dziurka tym szansa wieksza, że poczujesz delikatny ból.

Gość gfhdgfhgdf
"Im większa dziurka tym szansa wieksza, że poczujesz delikatny ból" W pozostałych sferach żacia zwykle jest na odwrót :)

Gość Mańkaaa....
Mnie kiedyś dentysta namówił na leczenie bez znieczulenia :O Stwierdził, że jest mikroskopijny ubytek i że szkoda truć wątrobę znieczuleniem. Zgodziłam się... i myślałam, że po wszystkim udusze gościa! Bolało jak cholera! Autorko, jeśli pomimo znieczulenia będzie Cię bolało, to poproś dentystę o o większą dawkę (tylko wczesniej umówcie się na jakiś znak, bo czasami ciężko jest cos powiedzieć, gdy w ustach ma się różne dziwne przedmioty :P ). Ja dwa razy miałam wstrzyknięte znieczulenie w jakiś tam nerw (nie pamiętam już w którym miejscu on się znajduje) i wówczas znieczuliło mi pół twarzy :D Mogłam dotykać sobie ucha, policzka, czoła i nic nie czułam. Autorko, idziesz prywatnie czy na NFZ?

Gość co czowiek to terapia
ale z was mięczaki, nawet ze znieczuleniem się boicie dentysty :P:P jak mialam kanalowe, to mialam potrojne znieczulenie a i tak bolało :(

Gość o koorwa
po znieczuleniu nic nie boli, najgorzej to boli znieczulanie właśnie :P dentysta zresztą zawsze sprawdza czy się dobrze znieczuliło, jak będziesz coś czuła to strzeli ci drugą dawkę, powinien przynajmniej. moja dentystka znieczula jedynie przy usuwaniu zębów, dziur miałam sporo, wszystkie na żywca, bolało jak skurwysyn, więc tak sobie myślę, że teraz to mi chyba żaden ból niestraszny :o

Gość co czowiek to terapia
przykanałowym, moja droga, boli i ze znieczuleniem :( szczegolnie jak miałam pół korzenia zywego i zdrowego 😭

Gość ajj zbiska
A mnie przy kanałowym leczeniu bolało dopiero po i to przez kilka dni :-/

Gość hehehe i kto tu kogo od
mięczaków wyzywa. cwaniaku, miałeś znieczulenie i bolało Cię kanałowe. ja miałam kanałowe bez znieczulenia robione. i co powiesz na to.. jakoś ten ból przeżyłam i żyję dalej..