Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawka

Co się dzieje z facetami?! nimfomanka?

Polecane posty

Gość poprawka

Cześć, ostatnio zastanawiam się czy coś ze mną jest nie tak czy co... mam 22 lata, mój facet 25- współżyjemy ze sobą od roku (czyli praktycznie prawie od początku naszych spotkań), ale ostatnio zauważyłam, że to JA inicjuję seks (prawie zawsze) a po ostatnim razie (kiedy byłam dość napalona) on stwierdził, że "nie wie co we mnie wstąpiło" i że go "zajadę" no bez przesady! jestem młodą kobietą, która ma temperament i UWIELBIA SIĘ KOCHAĆ! on ma 25 lat, czyżby już miał dość seksu?! no nie rozumiem! :( wyprzedzając głupie komentarze- jestem atrakcyjna, nie- nie mam nadwagi, faceci się za mną odwracają, podrywają... więc w czym rzecz? podobno facetom chce się zawsze, a mojemu NIE! ;/ czy ktoś mi to może wytłumaczyć?

Gość dareck
Ale nie napisałaś jak często współżyjecie, może wcale nie tak rzadko. Poza tym po roku czasu z jedną kobietą to już nie to samo co na początku ;)

mam dokladnie to samo tylko w odwrotnej konfiguracji, frustrujaca sytuacja. W moim przypadku po wykluczeniu innych mozliwosci wyszlo ze mamy bardzo rozne temperamenty i niestety chyba tego nie przeskocze. coraz czesciej mysle o innych ale z drugiej strony nie chcialbym tego zrobic bo kocham moja kobiete a z drugiej wiem ze pod pewnymi wzgledami sie nie dogramy

Gość poprawka
przyjaciel in spe- nie nie pierdze ;P współżyjemy średnio co 3 dni ;P a ja bym mogła codziennie :D albo częściej :D Hedon- może ja mu kupie viagre? :D

Gość poprawka
i co z tym głupim przesądem, że "facetowi zawsze się chce" :(

Gość jaskiniowiecz
Głupi przesąd a facet to nie robot

Gość poprawka
no niby tak... ale gdy człowiek ciągle inicjuje seks to potem samoocena spada itd...

Gość poprawka
zapomniałam dodać- ale skoro jemu sie nie chce jak ma 25 lat to co bedzie dalej?! :O

Gość benekkkt
"ale gdy człowiek ciągle inicjuje seks to potem samoocena spada itd... To teraz rozumiesz jak czuje się większość mężczyzn?

Gość tomaszowaty
może macie inne temperamenty. jak średnio co 3 dni to nie ma powodów do zajechania.. co innego 3 razy na dzień ;-)

moge Ci napisać jedno. zostaw frajera dla bohatera, a bohater jest TU. :D nie rozumiem kolesia. moze za malo urozmaicacie sobie seks? ja kochalem sie z moja byla dwa razy dziennie. dzialaslimy na siebie. na poczatku znajomosci tez tak bylo?

Gość poprawka
Benekkkt- ale co do tego mają inni ;P ja nie jestem taką kobietą co codziennie "głowa mnie boli" ja LUBIĘ SEKS! tomaszowaty- ech sama nie wiem co myśleć :( Pierwszy wolny nick- hehe ;P no to come on, może Ciebie też "zajadę"? :D jest seks oralny, analny, normalny ;P, różne miejsca, nie wiem o co chodzi ;/ w sumie jak byliśmy na wakacjach to było po 3x dziennie :D przez 2 tygodnie :D i jakoś mu to pasiło, a ostatnio mi powiedział, że aż zaczyna się mnie bać (w sumie... podobono kobietom najbardziej się chce w okolicach 30tki :D to wtedy go może na serio zajadę? :F )

Gość zdradzacz24
jak ja miałem dwie laski to tez juz nie dawałem rady,tym bardziej ze jedna miala takie potrzeby jak załozycielka tematu. staralem sie nie robic tego z obydwiema jednego dnia,chociaz i bywaly takie momenty. wazne by przed zblizeniem z drugą umysc dokladnie czlonka,bo podobno kobity sa bardzo wyczulone na soki innych pań.

Gość poprawka
nie ma szans żeby miał inną, tzn. wg mnie ;P bo 100% pewności nie ma się nigdy ;P kiedy próbuję z nim o tym porozmawiać, mówi, że mi się "coś wydaje" i zmienia temat ;/ ? spróbuję następnym razem. Cholera, jak kobieta jest "cnotka niewydymka" to problem jak kobieta lubi seks i ma ochotę - to problem kur%a zdecydujcie się ;P Pierwszy wolny nick- ile masz lat ?

Gość poprawka
w ogóle Panowie- JAKIE MACIE POTRZEBY? tak serio, bez żadnych ściem ile razy byście chcieli i jak? może rzeczywiście mam jakieś wygórowane potrzeby...?

Gość poprawka
no dalij panowie. bo ide w miasto i kazdemu napotkanemu facetowi bede trzaskać gałke :)

Gość poprawka
przynajmniej ciekawy podszyw ;P

Gość poprawka
hehe, dziekuje :)

Gość poprawka
o ku&wa

Gość poprawka
temat umarł ;P

Gość maz35
a czym sie zajmuje, jak ma stresującą pracę itp to wpływa na jego ochotę na sex, poza tym może ma jakiś problem który mu ciągle gdzies lezy w głowie nie koniecznie dotyczący sexu np praca rodzina itp rada zacznij się pieścić przy nim parę razy, nawet tak ukradkiem ale żeb widział, zadziała

Gość M21Lat
tez moglbym 3 razy dziennie ale moja kobieta niebardzo :(

Gość M21Lat

Gość M21Lat