Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam jestem w 15tyg ciazy i jeszcze nie miałam usg czy powinnam sie martwic skoro ciąża przebiega prawidłowo i nic sie nie dzieje,czy moze powinna isc gdzies prywatnie tylko nie bardzo wiem gdzie i ile takie usg kosztuje.dzieki za odpowiedz i pozdrawiam

Gość vfvgdfgvdf
a skąd wiesz,że ciąża przebiega prawidłowo skoro nie miałaś usg?

Gość a jaaaaaa
przy prawidłowej ciaży USG robi się po 20 tygodniu. Tak że spoko nie denerwuj się :D Gratuluję !

Gość vfvgdfgvdf
a skąd możesz wiedzieć,czy np. ciąża nieobumarła ? ucho przytykasz i wiesz?

Gość pierwsze usg powinnaś
mieć zrobione w 12 tc, umów się do swojegi gina na usg położnicze, a jeżeli on nie wykonuje to umów sie prywatnie. szkoda ze nie poszłać w 12 tyg bo jest to bardzo wazne usg, po którym lekarz stwietrdza czy jest zagr. wadami genetycznymi. ja w swojj klinice płaciłam 150zł za usg a czy ty wogóle byłaś na jakiejkolwiek wizycie??

jestem pod stała opieka lekarza najpierw chodziłam do swojej przychodni a tam lekarz nawet nie wspomniał o zadnym usg i mowił ze wszystko jest dobrze teraz sie przeprowadziłam i chodze do szpitala i miałam miec robione usg dzis ale niestety w szpitalu gabinet jest w remoncie i mam je dopiero za 2tyg .

Kiedyś nie było usg i ciąże u kobiet przebiegały prawidłowo, a teraz sieją te kobiety panikę jak usg nie zrobią... :( nie ma potrzeby sie stresować. Jak nie zrobią teraz, to zrobią ci ok 20tyg :P

Gość 1qwea
dziewczyny a czy na badaniu usg widać że z szyjką jest ok czy nie?

Gość qazw39
dziewczyny czy na badaniu usg wyjdą nieprawidłowości związane z szyjką macicy?Chodzi o to ze jestem w ciąży i czy jesli by się skracała to lekarz by zauważył,czy to tylko brzez badanie palpacyjne

Gość LANDRYNAAAAAAA
witam Kochane prawdopodobnie jestem w ciązy nie mam okresu,mam dolegliwości i bolą mnie jajniki ale byłam ostatnio na usg z powodu nerek i czy jest to możliwe zeby lekarz tego nie wykrył?? POMOCY!!

zemsta. masz racje kiedys nie było usg i kobiety rodziły zdrowe dzieci, teraz jak jakaś pół ciąży czy całą nie ma opieki prenatalnej to panikuje że urodzi chore albo martwe dziecko. Nie mniej jednak autorko powinnas miec usg ok 12 tygodnia potem połówkowe i po 36tyg.