Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petronelka2004

biustonosz dla mamy karmicej

Polecane posty

Gość gość
ja uzywalam stanikow z tej firmy, miałam dwa takie "zwykłe" i jeden w kwiatuszki z takiego śliskiego materiału, baardzo fajne, a to ze nie mają fiszbin nie jest problemem bo są porządnie wzmocnione:)ale poczekaj ja mialam jeden z fiszbinami(ten śliski), bo teraz tak sobie przypomnialam że je wyciągałam bo mnie wkurzały.. czyli mają tez i takie, musisz porządnie poszukac, ale ja w każdym bądź razie polecam:)

Gość Petronelka2004
Dzięki za odpowiedź, właśnie ten który znalazłam jest z fiszbinami, tylko martwiłam się tą firmą bo jakoś tak mało znana.

Gość gość
a tak z ciekawosci zapytam, co znaczy za duże???;) bo ja jak zaczelam karmic to mialam E;) a potem się zmniejszyły do takiego dużego D:) normalnie mam piersi duże B /małe C

Gość Petronelka2004
Ja normalnie mam piersi C, teraz jestem w 9 miesiącu i mam miseczkę E lub F zależy jaka firma.

Gość gość
to jeszcze podrosną jak sie mleczkiem napelnią;) no to faktycznie spore, ale ja mialam praktycznie to samo, jestem w temacie;)

Gość szkoda ze rozmiarowka
jak dla mnie praktycznie zadna:(

Gość gość
ale nie patrz na rozmiary porównując ze standardowymi stanikami, ja nosiłam stanik do karmienia w rozmiarze D a z normalnych(nie karmiących) to ledwo w E się mieściłam

Gość gość
np ja miałam dwa takie, jeden czarny drugi biały, oba w rozmiarze 75D i one mają taki super materiał, że pasowały i w okresie nawału pokarmu kiedy to miałam spore E jak równiez pozniej pod koniec karmienia gdy miałam małe D

Gość szkoda ze rozmiarowka
ainom, nei chodzi mi o miski, a o obwod pod majac 65 cm pod biustem i tak musze nosic staniki z obwodem 60