Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dzis bardzo

faceci to swinie. zostawil mnie

Polecane posty

Gość smutna dzis bardzo

😭 jak zapomniec? jak uwierzyć że jest się kimś wartościowym, skoro najpierw mowil ze jestem wyjątkowa, piekna, inteligentna a dzis mi mowi ze wraca do swojej eks :( czuje sie upokorzona i moje poczucie wartosci siegnelo zera :(:(

Gość wrocil do eks no coz.....
stara milosc nie rdzewieje..... masz pecha.

Gość taka owaka
Ja już sie nie patyczkuje...postuluje o jawną dyskryminacje pierwiastka męskiego na tym świecie! facet to świnia! :D

Gość buba125
wspolczuje...

Gość zagubiona2411
co robić ? Mam 21, partner 21, pół rok temu po 3 latach udanego związku zaczęło się psuć, zostawił mnie, powiedział że jestem jego ideałem ale nie chce ze mną być, załamałam się, starałam się go odzyskać po miesiącu obojętności z jego strony poddałam się, za to On wtedy zrozumiał i zaczął się starać. Złamał mi serce ale staraliśmy się to odbudować. Okazało się że wystraszył się tego iż mieliśmy razem mieszkać, dookoła wszyscy naciskali na oświadczyny ogólnie chłopak się wystraszył. Nie mogę mu niczego zarzucić bo zawsze traktował mnie z szacunkiem, nigdy nie mówił złego słowa, nie kłóciliśmy się przy ludziach, taki typ samotnika, gdy ma problem zamyka się w sobie i tak jest teraz ma problemy rodzinne i uciekł, napisał mi tak po prostu że na dzień dzisiejszy musi sobie poradzić ze swoimi problemami sam, że przeprasza mnie że znów mnie rani że problem nie jest we mnie tylko w Nim i co ja mam robić w takiej sytuacji? czekam cierpliwie ale nie odzywam się nic do Niego bo to i tak nie ma sensu bo On tego nie chce. Tak na prawdę czasami zastanawiam się czy uciekł bo ma problemy czy po prostu chce żebym go zostawiła. Ciągle mi mówił że mnie kocha i dawał tego dowody. Boli mnie to że mając problemy nie potrzebuje mnie czy mężczyźni tak mają ?

Gość zagubiona2411
pytam szczerze czy mężczyźni muszą czasami być sami ze sobą ?

Gość tak musza bo lubia cisze
i lbuia samemu rozwiazywac problemy. jeczenie baby tu nie pomaga.

Gość zagubiona2411
Mam 21, partner 21, pół rok temu po 3 latach udanego związku zaczęło się psuć, zostawił mnie, powiedział że jestem jego ideałem ale nie chce ze mną być, załamałam się, starałam się go odzyskać po miesiącu obojętności z jego strony poddałam się, za to On wtedy zrozumiał i zaczął się starać. Złamał mi serce ale staraliśmy się to odbudować. Okazało się że wystraszył się tego iż mieliśmy razem mieszkać, dookoła wszyscy naciskali na oświadczyny ogólnie chłopak się wystraszył. Nie mogę mu niczego zarzucić bo zawsze traktował mnie z szacunkiem, nigdy nie mówił złego słowa, nie kłóciliśmy się przy ludziach, taki typ samotnika, gdy ma problem zamyka się w sobie i tak jest teraz ma problemy rodzinne i uciekł, napisał mi tak po prostu że na dzień dzisiejszy musi sobie poradzić ze swoimi problemami sam, że przeprasza mnie że znów mnie rani że problem nie jest we mnie tylko w Nim i co ja mam robić w takiej sytuacji? czekam cierpliwie ale nie odzywam się nic do Niego bo to i tak nie ma sensu bo On tego nie chce. Tak na prawdę czasami zastanawiam się czy uciekł bo ma problemy czy po prostu chce żebym go zostawiła. Ciągle mi mówił że mnie kocha i dawał tego dowody. Boli mnie to że mając problemy nie potrzebuje mnie czy mężczyźni tak mają ?

Gość www.tnij.org/news2010
za jakiś czas rzuci eks i zadzwoni że wraca do ciebie

Gość bylo chyba odwrotnie
zadzwonil do EKS i jej powiedzial, ze wraca.

nic nowego :o dlatego lepiej zostawić faceta zanim to on rzuci nas :) :classic_cool: ale 21 lat i ślub? masakra...po co sie pakowac w coś takiego

Gość zagubiona2411
nie miał być ślub to tylko takie głupie gadanie było ale wszystko chyba stracone

Gość buba125
podpisuje sie pod stwierdzeniem ze faceci to często świnie;p

Gość jlkjlk
a kobiety to histeryczki, hipokrytki i desperatki. czyli generalnie podgatunek. ;) każdy ma prawo odejść od drugiej osoby i nazywajcie to jak chcecie broniąc się i tłumacząc, że on był świnią. haha bo zostawił, to już cham i świnia a wy biedne ;) takie jest życie i zarówno mężczyżni odchodzą od kobiet, jak i kobiety od mężczyzn. To cecha ludzka jest a nie cecha płci.

Gość smutna dzis bardzo
nawet to że odszedł nie jest takie istotne jak odzyskać poczucie własnej wartości po tym wszystkim? :(

Gość kurcze blade rolade
zagubiona2411: ja tak mam czuje ze wszystkie problemy spadaja na nie nie potrafiew ich okielznac i potrzebuje separacji od wszystkich :( ....

Gość jlkjlk
a co ma poczucie własnej wartości od tego ? jest takie samo przecież. Po prostu uczucie porzucenia i pustki zostaje i nic poza tym. z czasem przejdzie.

Gość jlkjlk ma troche racji
Nikogo nie da się zmusić ani do miłości, ani do bycia z kimś, z kim się nie chce być...

Gość Faderom
"Mam 21, partner 21, pół rok temu po 3 latach udanego związku zaczęło się psuć, zostawił mnie, powiedział że jestem jego ideałem ale nie chce ze mną być, załamałam się, starałam się go odzyskać po miesiącu obojętności z jego strony poddałam się, za to On wtedy zrozumiał i zaczął się starać. Złamał mi serce ale staraliśmy się to odbudować. Okazało się że wystraszył się tego iż mieliśmy razem mieszkać, dookoła wszyscy naciskali na oświadczyny ogólnie chłopak się wystraszył. Nie mogę mu niczego zarzucić bo zawsze traktował mnie z szacunkiem, nigdy nie mówił złego słowa, nie kłóciliśmy się przy ludziach, taki typ samotnika, gdy ma problem zamyka się w sobie i tak jest teraz ma problemy rodzinne i uciekł, napisał mi tak po prostu że na dzień dzisiejszy musi sobie poradzić ze swoimi problemami sam, że przeprasza mnie że znów mnie rani że problem nie jest we mnie tylko w Nim i co ja mam robić w takiej sytuacji? czekam cierpliwie ale nie odzywam się nic do Niego bo to i tak nie ma sensu bo On tego nie chce. Tak na prawdę czasami zastanawiam się czy uciekł bo ma problemy czy po prostu chce żebym go zostawiła. Ciągle mi mówił że mnie kocha i dawał tego dowody. Boli mnie to że mając problemy nie potrzebuje mnie czy mężczyźni tak mają ?" Mężczyźni tak już mają.

Gość jlkjlk
tia, mężczyżni tak mają. ;) kobiety mają inaczej: chyba cię już nie kocham - i odchodzi do innego :) wszystko jest takie same u kobiet i u facetów.