Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaaak

Zogi w jelitach

Polecane posty

Gość basiunia taka
Nic nie schudłam, ale czy oczyściłam jelita??? chyba nie tym... za taką cenę nie warto, są inne lepsze sposoby oczyszczenia organizmu!!! Według mnie nie warto.

Gość bbasik
Nic nie schudłam, ale czy oczyściłam jelita??? chyba nie tym... za taką cenę nie warto, są inne lepsze sposoby oczyszczenia organizmu!!! Według mnie nie warto.

Gość bbasik

Bzdura totalna... Ten kto pisze o zaleganiu 15 kg zlogów chyba nigdy w życiu kolonoskopii nie miał... Jelita czyszczą się przy okazji pierwszej lepszej biegunki z większości brudu, a środkiem na przeczyszczenie bez problemu wyczyścisz jelita i zobaczysz czyste na kolonoskopii. Nie ma mowy o złogach. A żeby jelita działały prawidłowo i aby schudnąć potrzeba zdrowej diety i ruchu. No i jeszcze jedno - nawet gdyby to wszystko była jednak prawda - w ten sposób tylko brzuch stałby się płaściejszy na pewien czas, w skutek oczyszczenia jelit. W ten sposób na wadze ubyłoby ale to fałszywa utrata wagi, tłuszczy się w ten sposób nikt nie pozbędzie