Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje 2 grosze

czy przeprosic ?

Polecane posty

Gość moje 2 grosze

Witam ;) Chcialam Was spytac o zdanie. 4 lata temu poklocilam sie z moim najlepszym kolega ze szkoly ( znalismy sie 6 lat i bardzo sie kumplowalismy). Wyszla pewna niemila sytuacja w zwiazku z jego dziewczyna ( a teraz zona) i jego przynalezeniem do Swiadkow Jehowych. Nie bede tu wchodzic w szczegoly, ale ostatnia nasza rozmowa byla bardzo burzliwa. Tzn ja mowilam co mi na jezyk przyjdzie ( jestem strasznie wybuchowa) a on sluchal i nic nie powiedzial. Rozstalismy sie w okropnej atmosferze. Od tamtej akcji minely ponad 4 lata. Nie widzielismy sie przez te czas, nie kontaktowalismy. Ja jak juz ochlonelam nnapisalam do niego,ze bardzo mi brakuje tej przyjazni. Dostala odpowiedz od kogos zjego tego hmmm no z tych Jehowcow. Napisane bylo, ze on juz sie nie bedzie ze mna kotaktowac bo ja-nie Jehowa sprowadzam go na zla droge i jego rodzia sobie nie zycze, zeby ze mna utrzymywal kontakty. Warto dodac ze mielismy wtedy po 22 lata, wiec nie bylismy jakimis ta gowniarzami,ze rodzice beda nam mowic z kim mam sie zadawac a zkim nie. Ogolnie wiem, ze bardzo go tam wkrecili do tych calych Swiadkow. Powiem szczerze, ze nie bede wnikac czy to sekta czy inna para kaloszy- toleruje wszystkie wyznania. Niestety mimo,ze minelo kilka lat strasznie mi go brakuje. Chcialabym g przeprosic za amte slowa. Wiem,ze nie odwroci sie wszystkiego,ale chcialabym,zeby zyl z ta swiadomoscia,ze bardzo mi przykro i strasznie zlauje. Myslicie ze warto po tylu latach ? Nie wie jaki on teraz jets, czy ci Jehowi mu nie namieszali do konca w glowie. Jakim jest teraz czlowiekiem. Wiem,ze bardzo mi go brakuje. Ale czy warto ?

Gość zawsze warto ratowa
przyjaźń

Gość sziszaaaa
moze i warto jesli tego chcesz

Gość moje 2 grosze
Tez tak mysalam dlatego po roku od tamtej akcji napisalam do niego na adres domowy. I nie wiem czy nie doczaytalisci, czy nie dopisala, ale odpisal mi ktos z tych Jehowych jakis tam ich Brat czy jak oni tych "przelozonych" w kosciele zwa ze jego rodzina nie zyczy sobie kontaktow ze mna !! Ze jeste nie-Jehowa i sprowadzam go na zla droge i o ile w szkole takie przyjaznie mozna traktowac z przymrozeniem oka, to juz po skonczeniu szkoly on sie kolegowac ze mna nie bedzie.

Gość seplenie......