Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duza714

Zapach.

Polecane posty

Gość duza714

Otoz, mam pewnien problem, z ktorym mam nadzieje pomozecie mi sie uporac. Mianowicie- mam przyjaciolke, z ktora spedzamy dosc duzo czasu razem. Lecz przebywanie z nia w okresie zimowym jest dla mnie szczerze mowiac troche uciazliwe. Chodzi o to, ze moja kumpela nie uzywa chyba wtedy dezodorantow, no i wyobrazcie sobie, jakie sa tego skutki! Tym bardziej, ze zauwazylam, ze ona dosc mocno sie poci ;] Latem nie ma z tym problemu, ale jak tylko zaczyna sie zima, to co roku to samo- musze dyskretnie zaslaniac reka nos, gdy jestem w poblizu niej. I szczerze mowiac mam juz tego dosc, tym bardziej, ze coraz czesciej zauwazam, ze nie tylko ja to czuje. A z drugiej strony glupio mi jest powiedziec jej to wprost. Co radzicie? Szczera rozmowe, czy moze po prostu wytrwalosc i nie zwracanie na to uwagi? Moze problem wydaje sie blahy, lecz gdy przebywa sie z taka osoba codziennie, wierzcie mi, jest to naprawde uciazliwe.

Miałam podobny problem z koleżanką, której śmierdziało z buzi. Ale nie mogłam wytrzymać już tego zapachu, wiec powiedziałam jej o tym. Skutek jest taki, że nie odzywa sie do mnie do tej pory, a mineło juz 2 lata :O

Gość kokosowawiorka
kup jej dezodorant na gwiazdkę ;d

Gość taka jedna dziewoja
podrzuc jej karteczke z napisem zeby zaczela uzywac dezodorant

Gość duza714
ahahah, ja juz tez jednej kiedys powiedzialam wprost i tez sie obrazila. Zrobilabym tak, ale wtedy sytuacja nie bylaby mila, a to jest moja przyjaciolka, wiec nie chce jej urazic. A z kupnem dezodorantu tez jest problem- bo ona ma dezodoranty, tylko ich po prostu nie uzywa! Zima pryska sie tylko perfumami, a to przeciez nie chroni przed zapachem potu.

Gość Wątor
A facet ci w łóżku nie posrywa ? I co ty wtedy na to ?