Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdghgdhgdh

Co sądzicie o kobietach które sie nie masturbują?

Polecane posty

Gość pedauki
królowe śniegu, bez uczuć i pragnień

a co mamy sadzic wszyscy sie masturbuja czy to kobiety czy mezczyzni to zwykly naturalny odruch

lepiej sie masturbować niż sie pieprzyć z byle kim !!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P

Gość nie potrafia dojsc same

Gość bez przesady z tą krytyką
Przeciez masturbacja to uprawianie milosci ....z jedyną osoba która naprawde się kocha

w końcu my sami wiemy jak nam jest najlepiej i co nam sprawia przyjemność :P

Gość CHETNY_3MIASTO
Moja ex nie lubi sie wogole masturbowac bo dla niej jest to obrzydliwe a jak nawet slyszy w rozmowach kolerzanek ze przylapali swoich facetow na masturbowaniu lub same byly przylapywane to taz ja obrzydzenie bralo i zaraz od nich odchodzila lub prubowala zmienic temat. Tak samo z seksem-zimna,nie aktywna,lezala jak "dmuchana lala' .Zawsze ja inicjpwalem wszystko.Zero eksperymentow.Niewierzylem ze sa wogole takie kobiety-myslalem ze uda mi sie ja zmienic,bo mam ogromny apetyt na sex moge kilka razy dziennie i nawet 2razy pokoleji. Nie nawidzila oralu. Jak mnie przylapala kiedys na masturbacji to tak sie obrzydzila do mnie ze sie nie zblizala przez 2tyg a nie odzywala sie przez 5 dni!!! Doslownie masakra z nia bylo!!! Spotkaliscie kiedys takie kobiety??? A teraz szukam kobiety ktora ma tez ogromny temperament taki jak ja :)

Gość podejrzewajacy coś
Chętny nie chcę nic mówić ale mogła być molestowana w dzieciństwie, porozmawiaj z nią o tym to trauma na całe życie i może mieć obrzydzenie

Gość CHETNY_3MIASTO
podejrzewajacy coś rozmawialem juz o wszystkim... nie byla molestowana przez nikogo. Mowi ze dla niej sex muglby wogole nie istniec i nie bylo by jej zal. Nawet dziewictwa nie stracila wczesnie bo miala 19 lat,bo znam jej pierwszego kochanka... Naprawde nie wiem czemu ma takie nastawienie???!!!

Gość podejrzewajacy coś
To w takim razie moze należeć do tak zwanych aseksualnych których jest dość sporo chyba z 1 % populacji, przyczym kobiet jest pięciokrotnie więcej

Gość CHETNY_3MIASTO
podejrzewajacy coś tez tak mysle! inna nazwa to tzw ozeble kobiety. Szkoda bo takie zajebiste cialko sie maruje z cycuszkami 80D