Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulaaa

Co to za sex bez urozmaiceń !

Polecane posty

W życiu trzeba spróbować wszystkiego :) rózne zabawki erot. studiować ksiązke kamasutra noi oczywiście trójkąciki :):) A jaki wy macie na to poglad ??

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAA.........mhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..aaaaaaaaaaaaaaaa

to sie ciesz że patrzysz co ruchasz bo z tego co słyszałam niektóre laski zakładaja worek na łep kolesią i jechana hehehe

Gość HIVHIVHIVHIV
czytaliście to? 23:44 [zgłoś do usunięcia] Lidka von srupsztax Brzydula sapie na drongu bobka a jej stary zmienił płeć zamiast fiuta ma kreske i d upi 1€/h w moulin rouge. Oglądaliście ?

[zgłoś do usunięcia] zulaaa (zula@wp.pl) to sie ciesz że patrzysz co ruchasz bo z tego co słyszałam niektóre laski zakładaja worek na łep kolesią i jechana hehehe ty to w worku na łeb to non stop już zapierdlasz po ulicy to chuj nie urozmaicenie dla ciebie... no nie?! :D

Twój poziom inteligencji sięga zera !! Wię dziecko jak do mnie mowisz to milcz !!!

[zgłoś do usunięcia] zulaaa (zula@wp.pl) Twój poziom inteligencji sięga zera !! Wię dziecko jak do mnie mowisz to milcz !!! cyckaj peno łachu albo w scieki! :D

Gość Sajmon farella
Najlepszy jest w seksie gaz z doopska do ust próbował ktoś ?A NAJLEPIEJ TO JAK klex z doopy się przypalęta to wtedy jest urozmaicenie !

Masakra co wy wogóle tu wypisujecie !! Jasne ze sex + dodatkowe urozmaicenia jest ciekawy :P:P i przyjemny :P

Gość Sajmon farella
Pragnę poczuc rozkoszna ciasnote anusa ktorejs Pań tu piszących czy jest którąś chętna?

Gość Zenoobia bambi
A czy jak z majtek wychodzą wąsy to też jest to całe urozmaicenie? Mnie podniecają wyłącznie takie owłosione alfonsiska co mają 25 cm to też urozmaicenie czy już urok osobisty ?

Gość Piąte tech mech
A u nas na zakładzie jak majster wychodzi na piwo z wódka(ale tylko w godzinach pracy !)to się bawimy tymi pompkami do dmuchania kół jak któremu więcej w doope wejdzie to go trzeba z sufitu zgarniać bo lata normalnie. Balon taki. A jak się potem do laski pójdzie to nuda jak chooj.

Gość Majster z piątego
No sami widzicie ! Jak mam duupić piątaka za godzinę z takimi baranami to im wolę pracę samodzielną zarządzić. Idę se na pakamere i wale Wozna w brzoskwinie. Potem strzelim po browarku ciemnym z wkładką i mogę wrócić. A ty bucu oddaj młotek ze sterownikiem coś go tydzień temu zajeebał bo wam blokadę zdejme na pompę i rozyjebie Ci szczelinę!

Gość Dj doopex od doopex
Podnoszę top bo jak na razie jadąc pod posty na ręcznym nie mogę strzelić. A moja Elwirka dopiero jutro wieczorem otworzy mi dopke szeroko. Up up up up up up up !!!!