Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marumaru

jak dojść do siebie?????????

Polecane posty

Gość marumaru

trzeźwieję i zaczynaja do mnie dochodzić wszyskie draństwa mojego faceta. byłam ślepa i głucha, ciągle go usprawiedliwiałam. Teraz widzę bardzo wyraźnie jak się mną bawił, grał, ściemniał... Zniszczył mnie do cna. Nie wiem czym jest miłość, a czym uzależnienie, ale już powoli dochodzę do siebie. Kiedyś był dla mnie oparciem, przyjacielem, ufałam mu, a on to wszystko zniszczył. Niszczył długo, okłamując, imprezując z innymi dziewczynami i kumplami. Oddalał się, kłamał. Już nie mogłam tego ciągnąć, a on dalej chciał się spotykać na stopie koleżeńskiej. Brakowało mi go i się czasami z nim widywałam, a pozniej przechodziłam detoks. Teraz widzę jak coraz bardziej staje się dla mnie zimny i obcy. Nie wiem czy ja w ogóle znałam tego człowieka. Wydawało mi się, że tak. Chciałabym sobie ułożyć życie, ale nie umiem spojrzeć na innych facetów. W tym tygodniu odrzuciłam dwie propozycje randki. Nie umiem się pozbierać po tym zerwaniu. Mija już 1,5 roku. Nawet nie umiem pomyśleć o innym związku. Ciągle się babram w tym gównie. Macie jakieś sposoby, żeby dojść do siebie? Imprezy pomagały na chwilę. Wszystko zagłuszam pracą, bo tam odpoczywam. Nie chcę tak żyć.

zamiast jej cos odpowiedzec i nie dolowac bardziej niz sama to zrobila to prowadzicie swoja polemike kafe na kolejnym topiku... dobrze ze przejrzalas w koncu , lepiej pozno niz wcale, zajmij sie czyms w dzien i nie mysl o nim, zmien swoj dzien i rob nowe rzeczy

Gość kolory nieba
dlugo byliscie razem? moze masz depresje?

Ty już dobrze wiesz co:) Kobieto ogarnij się, szkoda życia, nie był wart . Ostry dupek z niego nie zasługuje na Ciebie. Znajdziesz innego a on jak będzie tak dalej postępował, zostanie sam. Ty dosięgniesz raju, on piekła. Życie bywa przewrotne i niedługo on będzie cierpiał.

Zobaczcie jak oni to robią, nie przeżywają i nie płaczą. Żadnych ostrych lamentów i dzikich spazm nie osiągają. Pójdą natrzaskają się w barze z kumplami i już im lepiej. Trzeba tak się zachowywać a będzie spoko:)

Gość marumaru
Nie myślałam. Nie wiedziałabym nawet co powiedzieć temu psychologowi.