Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejj

gameztar - proszę o pomoc -

Polecane posty

Gość ojejj

Chciałam obejrzeć film i próbując otworzyc link do niego musiałam zainstalować ( samoczynnie) coś takiego jak Gameztar- jak się okazało. W efekcie filmu i tak nie obejrzałam bo po prostu się nie dało ale to nic. Najgorsze jest to, że zamiast mozilli czy explorela który miałam otwiera mi się ten Gameztar i taka strona startowa http://www.seekbrowser.com/ Dotychczas miałam ustawioną strone startową googli a teraz z tego Gameztara nic już nie moge otworzyć. Poza tym zamontowało się pare innych paskudnych programów czy czegoś tam co było podłączone do Gameztara. Pomóżcie prosze to usunąć ........... zupełnie sie na tym nie znam :-((((((((((((((((

Gość Dobra Marka
a ty on czy ona?

Gość powieccie co sondzicie
odinstaluj gameztara a jako główną stronę sobie ustaw google czy cokolwiek i lu 🖐️

Gość ojejj
dziękuję. ale ja nie wiem jak to paskudztwo odinstalować :-(

To masz problem, popros kogos kto sie zna na tym, to paskudztwo nie jest tak latwo odinstalować...bynajmniej dla amatora.

Gość powieccie co sondzicie
wejdź w panel sterowania i tam opcja dodaj/usuń programy.

Gość ojejj
bardzo dziękuje za odpowiedzi. niestet ale bede musiała oddać komputer do informatyka bo sama jestem bezradna. ale nauczka dla mnie aby nigdy nie instalowac czegoś o czym nie mam zielonego pojęcia