Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ulou

Pomoc

Polecane posty

Gość Ulou

Witam wszystkich . Zaczynajac od poczatku poznałem przez portal dziewczyne z mojej szkoły , na poczatku gadalismy na gg az doszło do spotkania w realu . Wszytsko fajnie tylko ze od tamtego czasu mineło 10 miesiecy spotkalismy sie z 20-30 razy , na poczatku ja ja olewałem ona sie do mnie zalecała teraz ja cos poczułem i jestem w kropce . Nasza znajomosc opierała i opiera głownie na wirtualnym swiecei gg i tel , w szkole do ktorej chodzimy mało gadamy prawie wcale . W wolnym czasie wlasnie nie ma dla mnie czasu z ogromu zajec podobno .... Ostatnio powaznie rozmawialismy i powiedziła ze chce zostawic to na przyjazni podobno nie chce sie angazowac nie miała nigdy chłopaka i nie ma zamiaru miec ... tak mi to tłumaczyła ale ja nie chce , wiem ze przyjazn mi nie wystarczy . Był moment kiedy myslałem ze jest wszytso cudownie , fajne rozmowy na gg pieszczotliwe wyrazanie sie ale oczywiscie tylko w wirtualnym swiecie . W realu jest dzika jak sarna ... nie chce jej spłoszyc i nie naciskałem i tak mijały miesiace głownie na rozmowach nie w realu . W rzeczywistosci spotykalismy sie na gora 1 godz i tyle mało i barddzo rzadko ..... Ja nie chciałem naciskac bo wiedziałem ze jak wczesniejszy adorator to robił to ja strasznie zniechecił do siebie . Z tego co wiem to na cos do mnie czuje ja do niej zreszta tez . Jej kolezanki pordziły mi zebym ja olał zeby zrozumiała i sie opamietała bo mnie rozmowy tylko przez tel nie satysfakcjonuja . W rzeczywistosci duzo spraw i rzeczy było waznejszych odemnie . Ostatnio pwaznie rozmawialimsy i ona chce to zostawic na przyjazni ja niec chce i chce z nia byc . Problem mam taki co wlasnie robic w tej sytuacji olewac ja co chyba nie przynosic skutkow czy powiedziec jej co czuje jesli odrzuci mnie to koniec i przyjazni i uczucia ? Obecnie sie tylko do mnie usmiecha w szkole i gadamy jakby nigdy nic oczywiscie na gg .....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować