Gość Ulou Napisano Grudzień 16, 2009 Witam wszystkich . Zaczynajac od poczatku poznałem przez portal dziewczyne z mojej szkoły , na poczatku gadalismy na gg az doszło do spotkania w realu . Wszytsko fajnie tylko ze od tamtego czasu mineło 10 miesiecy spotkalismy sie z 20-30 razy , na poczatku ja ja olewałem ona sie do mnie zalecała teraz ja cos poczułem i jestem w kropce . Nasza znajomosc opierała i opiera głownie na wirtualnym swiecei gg i tel , w szkole do ktorej chodzimy mało gadamy prawie wcale . W wolnym czasie wlasnie nie ma dla mnie czasu z ogromu zajec podobno .... Ostatnio powaznie rozmawialismy i powiedziła ze chce zostawic to na przyjazni podobno nie chce sie angazowac nie miała nigdy chłopaka i nie ma zamiaru miec ... tak mi to tłumaczyła ale ja nie chce , wiem ze przyjazn mi nie wystarczy . Był moment kiedy myslałem ze jest wszytso cudownie , fajne rozmowy na gg pieszczotliwe wyrazanie sie ale oczywiscie tylko w wirtualnym swiecie . W realu jest dzika jak sarna ... nie chce jej spłoszyc i nie naciskałem i tak mijały miesiace głownie na rozmowach nie w realu . W rzeczywistosci spotykalismy sie na gora 1 godz i tyle mało i barddzo rzadko ..... Ja nie chciałem naciskac bo wiedziałem ze jak wczesniejszy adorator to robił to ja strasznie zniechecił do siebie . Z tego co wiem to na cos do mnie czuje ja do niej zreszta tez . Jej kolezanki pordziły mi zebym ja olał zeby zrozumiała i sie opamietała bo mnie rozmowy tylko przez tel nie satysfakcjonuja . W rzeczywistosci duzo spraw i rzeczy było waznejszych odemnie . Ostatnio pwaznie rozmawialimsy i ona chce to zostawic na przyjazni ja niec chce i chce z nia byc . Problem mam taki co wlasnie robic w tej sytuacji olewac ja co chyba nie przynosic skutkow czy powiedziec jej co czuje jesli odrzuci mnie to koniec i przyjazni i uczucia ? Obecnie sie tylko do mnie usmiecha w szkole i gadamy jakby nigdy nic oczywiscie na gg ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach