Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testetstets

Wynik testu ciazowego, POMOCY!

Polecane posty

Gość testetstets

Robiłam przed chwila test ciążowy, no i wynik nie wiem jak zinterpretowac. Pojawila sie gruba czerwona kreska kontrolna i taka bardzo bardzo bardzo blada rozowa ta 2. Na pierwszy rzut oka tak jak by jej nie by bylo, bo kontrolna jest bardzo mocna, ale jets tylko slabitka bardzo. No i nie wiem co myslec o tym, czy to oznacza z emoge byc wciazy tylko za wczesnie zrobilam test? ? Czy po poprostu test zrobilam dobrze, a zawsze jakis cien widac ? nie wie bo test robilam 1 raz. pomocy

skoro jest 2a krecha to oznacza ciaze - nawet slaba. jutro zrob ponownie test aby sie upewnic i pamietaj, ze test nigdy nie da 100% pewnosci gratulacje

ja 3 razy robiłam bo 2 była ledwo widoczna - ale ciąża była :) gratulacje !!!

Gość testetstets
az nie moge uwierzyc ;) czyli to nie jest tak ze jak jest negatywny to mimo to cos tam zawsze widac na miejscu kreski ciazowej? No coz to znow zrobie test ale tym razem w dni spodziewanej @.

Gość kasanowwwwka
ja tez tak miałąm, druga lekko różowa i w ciąży nie byłam......ta druga robi sie po dłuższym czasie coraz bardziej różowa....

Gość a mam do Ciebie pytanie
A nie dostałaś okresu, że robiłaś test?

"ja tez tak miałąm, druga lekko różowa i w ciąży nie byłam......ta druga robi sie po dłuższym czasie coraz bardziej różowa...."Bo test odczytuje się w czasie podanym na ulotce a nie "po dłuższym czasie".Bardzo rzadkie stany chorobowe moga wpływać na zafałszowanie wyniku ale są na tyle rzadkie, że nie ma co odgórnie zakładać. Poza tym istnieje też taki termin jak mikoroporonienie (poronienie w okolicy sodziewanej miesiączki), kobieta, która nie zrobiła testu z reguły nawet nie wie, że była w ciąży. Dlatego też warto testować po dacie spodziewanego okresu.Nawet blada druga kreska oznacza ciążę.

Gość testetstets
faktycznie kreska sie zrobila ciemniejsza niz byla, ale w czasie po 5 minutach tez byla, bledsza ale byla. @ powinnam dostac za jakies 4-5 dni wiec mi sie wydaje ze sie pospieszylam i stezenie bety mam za niskie jelsi juz jestem w ciazy

ja zrobiłam test w 27dc i była blada kreska dzisiaj zrobiłam jeszcze raz w 30dc i jest już ciemniejsza:) więc chyba blada kreska to ciąża

Gość a mam do Ciebie pytanie
A dlaczego robicie test przed spodziewaną @ ? Pytam bo nie mam dośw. z testami ciążowymi. Robiłam go tylko raz i tylko dlatego, że naczytałam się na forum o krwawieniu w ciąży, a ostatnią @ miałam tylko 3 dni. Tylko, że test wyszedł negatywny - wyraźna 1 kreska.

Gość testetstets
zrobilam test z ciekawosci i z niecierpliwosci, tym bardziej ze pisze ze test moze wykryc ciaze juz od 7-10 dni od zaplodnienia. Dobrze wiec wsyztsko jasne, moge byc w ciazy, powtorze test tym razem w sobote. Mam nadzieje ze nie bedzie znowu tek bladej kreski ledwo widocznej tylko cos mocniejszego ;p

Gość po co będziesz się
zastanawiała. proponuję zrobić betę w poniedziałek