Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polopirynas

czy warto jeszcze walczyć?

Polecane posty

Witajcie? Przyznaję, że korzystałam i czytałam wasze wypowiedzi. Pomagają one w zrozumieniu niektórych sytuacji w życiu zwłaszcza miłosnym ( bo tu nigdy nic nie wiadomo). Jestem z chłopkiem od prawie roku? Oczywiste, że go kocham bo inaczej mnie by tu nie było. To nasze drugie podejście. O co się obraził? powtórzyłam czyjeś słowa - negatywne o nim! nie to, że się nie odzywa a jakże tylko z obrazą o tej osobie (ale to pal go liczo!) ale o mnie? czy odpowiadam za cały świat i to co o nim ktoś powie. To rasowy facet -obraził się na maksa nie chce ze mną się spotykać. W zasadzie nie wiem czy jeszcze przekonywać go do tego, że nie chciałam go obrazić. ile można powtarzać to samo!. nie mogę zagwarantować, że kiedyś taka sytuacja się nie powtórzy. dzwonić? czekać?

Gość ksiazka kontrolna
poczekaj, az ksieciunio sie uspokoi i przejdzie mu zlosc na te slowa, to moze i do Ciebie podejdzie wtedy inaczej jak spokojnie przetrawi te opinie o nim to moze zrozumie, ze to przeciez nie Ty wypowiedzialas te slowa, bylas tyko "posrednikiem" moj facet tez czasami obraza sie za byle glupote, przechodzi mu, moze faceci tak maja?

Gość jhfghjhjg
przede wszystkim dorosnij i naucz sie trzymac jezyk za zebami. dalej: szanuj sie. faceci mają wiekszy szcaunek do kobiet ktora po prostu sie szanują. po trzecie to ja nie wiem czy na tym forum mozna cos madrego przeczytac, raz na ruski rok moze ;) wiec nie wiem czy slusznie jest tutaj szukac madrycn ludzi i jakichs rad. wiekszosc to takie banalne raczej. ja Ci napisze niebanalną radę: dorosnij w koncu. i mysl 10 razy zanim cos powiesz.

Gość Twój chłopak
szybko mi daj! bo ta , która szybko daje - dwa razy daje.

szukam tu jakiś doświadczeń innych, sama mam swoje i sama muszę je rozwiązać. To prawda trzeba myśleć, co się mówi i 10 raz przemyśleć co się powie. Tylko życie jest życiem i nie mogę odpowiadać ze wszystkich dookoła. Za siebie i owszem no cóż wam powiem? żałuje jak cholera ... stało się ...przeprosiłam ... i właśnie dlatego, że się szanuje nie wiem czy warto jeszcze walczyć?