Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka08080

Czy lekarz ma obowiązek poinformować mamę, że nie jestem dziewicą?

Polecane posty

Gość gggreccccccccccccccc
o rannnyyy...przeciez ty byś do niego poszła tylko podała jej dane jako własne :-O

Gość anulka08080
To nie jest zły pomysł. Tylko kogo zaufanego tu wziąć ;/

Gość gggreccccccccccccccc
a tego to nie wiem, ale na pewno masz jakieś kolezanki

a to stwierdzenie autorki "Przeszłam więcej niż niejeden człowiek." - wiesz co....90% ludzi na kafe tak pisze i ogolnie 90% nastolatkow tak mowi...a coz Ty moglas przejsc w zyciu? zalamania nerwowe, utrate pracy? chorobe Twojego dziecka? moze mialas nowotwor? Stracilas oboje rodzicow i sie wychowujesz w domu dziecka? Coz Ty przeszlas ze ejstes a ztak dojrzala? Kazdy nastolatek mowi ze jest bardziej dojrzaly od innych, ale gdybys byla dojrzala to w wieku 15 lat bys nie wpsolzyla, ciekawe co jesli bedziesz w ciazy/? tez bedziesz sie uwazala za taka dojrzala czy wejdziesz na kafe i bedziesz sie pytala co robic?

Gość anulka08080
Dobrze więc przyznam się już Wam...To prowokacja,chciałam Was sprawdzić bo prowadzę szeroko zakrojoną akcję ''Łap pedofila nim on złapie Ciebie'' Dziękuję za uwagę .

Gość anulka08080
Izabelka podaj meila, opowiem ci cos w zyciu przeszlam, skoro jestes taka pewna ze jako nastolatka, niewiele w zyciu przeszlam.

ja nie moge...."jestem bardziej dojrzala od rowiesnikow" a przekrety jakies chce robic....ja piernicze! hehe normalnie serial brazylijski :D pokazalas swoja dojrzalosc...chyba plciowa

Gość anulka08080
To podszyw. Nie jest to zadna prowokacja! Ludzie darujcie sobie to

Gość upupuupupdfgrf
z tym się zgodze - gdybyś była dojrzała to byś NIE WSPÓŁŻYŁA !!!! bo tylko gówniażom wydaje się że to objaw dojrzałości, zacząć wcześnie współżyć. dopiero jak człowiek na prawdę jest dorosły i dojrzały to zdaje sobie sprawę że to gówniarstwo i dowód głupoty i że gdyby był dojrzały to by poczekał

Gość anulka08080
mój e-mail to: cipciripci@lub.pl czekam na podpowiedzi co zrobić....ohhhhh

Gość anulka08080
Dobra mniejsze w to. Widze ze nie znajde tu pomocy . jednak dziekuje z gory za to wsparcie i osoby ktore probowaly mi chociaz pomoc. pozdrawiam

Gość anulka08080
Chciałam powiedzieć - mniejsze w moją dupkę,a większe - wiecie gdzie...

Gość anulka08080
Pa,pa.Koniec pieśni

Gość anulka08080
Co za podszyw. Ludzie czy wy naprawde myslicie ze jesli ktos ma utrudnione zycie to to od razu jest prowokacja. Jeszcze raz dziekuje. i pozdrawiam

Gość anulka08080
Moje trudne życie polega na mozolnym wpychaniu i chcąc sobie ułatwić,chciałam porady.Trudno,będę się męczyć - w końcu dorosła jestem,nie?Pozdrawiam

Gość matka czrernastolatki
Dziewczyny poniżej 15 roku życia są badane w obecności rodzica, chyba, że rodzic tego nie chce. Ginekolog informuje rodzica, a także policję jeśli doszło do współżycia. Wiem to na pewno, bo sama przez to przechodziłam:(

Gość cóż w takim razie
nie za dobrze to świadczy o naszym prawie i medycynie. Dzieciaki, czy to mądre i głupie, etyczne czy nieetyczne, będą się bzykać, a takie podejście dodatkowo utrudnia im np. wyleczenie grzybicy.

Gość nie za dobrze to
to świadczy o tych dzieciakach, które koniecznie chcą być dorosłe i myślą, że seks im to zapewni; nie za dobrze świadczy to o ich rodzicach, którzy mają w dupie, co, gdzie i z kim robi ich nastoletnie dziecko. Jakby byli tacy dojrzali, to wiedzieliby, jakie mogą być konsekwencje - prawne, zdrowotne czy życiowe - współzycia z 14-latką i żadnej grzybicy by nie było.

Ja byłam u prywatnego ginekologa z siostrą, która wtedy miała 17lat. Lekarka badała ją przy mnie, bo moja siostra panikara musiała trzymac mnie za rękę. Przy całej rozmowie byłam. Tabletki antykoncepcyjne załatwiłam jej sama wcześniej, przed tym jak zdecydowała się podjąc współżycie ze swoim chłopakiem. Gdzieś słyszałam, że do lekarza, który przyjmuje na Kasę Chorych dziewczyna, która nie ma skończonych 16 czy 18 lat powinna iść z rodzicem. Ale jak to jest naprawdę to do końca nie wiem.

Gość wwwwwwwwwsysys
jesli dojdzie do wspolzycia zawiadamia rodzicow i policje. hahaha jasne, blone dziewicza mozna przerwac na trylion innych sposobow, mozna sie urodzic nawet bez niej!!! a jaby sie przyczepil i mi plicja grozil, to bym powiedziala ze sobie ogorka wsadzam bo mam se taka ochote wspolzyjace 14 latki? jak sie zabezpiecza to niech wspolzyja. robicie zawsze afere jak nie wiadomo co. chca sie seksic niech to robia, co umra od tego??? glowa im odpadnie? wielkie mi halo wsadzenie siusiaka w otworek i afera z tego nie wiadomo jaka i zarezerwowane tylko dla doroslych. nie badzcie smieszni... to chyba wam tak zalezy na tej doroslosci i sie jaracie, ze wam to juz wolno i w ogole i jak sie dowiadujecie ze taki nastolatek sie ruchal to wam szczena opada i oburzenie, ze jak to przeciez to tylko mnie wolno tak robic. ps: mam 23 lata

tacy mądrzy jesteście a piszecie: upupuupupdfgrf z tym się zgodze - gdybyś była dojrzała to byś NIE WSPÓŁŻYŁA !!!! bo tylko gówniażom "gówniażom" !! jednak widać stare może być głupie a młode mądre...

Gość camsen
Mam pytanie.? TO czy jak skończę 15 lat np. 28 lutego, to jeśli pójdę do gina jakiś miesiąc po, ale współżyłam dużooo wcześniej, to nic mi nie może zrobić? On w ogóle może wiedzieć od jak dawna współżyję?

Gość coooool84989338493
tak, masz licznik z tyłu dupy :classic_cool:

Gość camsen
Dla mnie to nie jest takie śmieszne... ;/ Może mi ktoś normalnie odpowiedzieć?