Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan Tomasz Z.

jak to mozliwe?

Polecane posty

Gość pan Tomasz Z.

mam kumpla ktory ma 36 lat a znalazl sobie lalke ktora ma 21.ladna zgrabna.on zbyt przystojny nie jest,niski na dodatek.co ona w nim widzi?bogaty tez nie jest,dom taki maly ma.no niewiem.mnie sie zadna nie trafila a juz zwlaszcza taka jak jego.a sam jestem przystojny,wysoki,kasy tez mam niemalo i koncze budowac calkiem spory dom.czemu tak jest ze on moze miec a ja nie?

Przeczytaj swoja wypowiedź raz jeszcze, a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie...

Gość pewnie on nie siedzi na kafe

Gość pan Tomasz Z.
angolek jakos niespecjalnie widze powod dla ktorego jestem sam a zieje to z mojego postu.nie przesiaduje na kafe akurat jestem chory i z nudow wszedlem i postanowilem napisac bo jak la mnie to dziwne zjawisko ze taka mloda dziewczyna leci na takiego faceta.

Heheh ja też jestem chora. :D No wiesz... mnie wszyscy mówią, że jestem naiwna i mam swój świat, ale ja dalej jestem przekonana, że to nie wygląd ma największe znaczenie. :) Zresztą piękno przemija, a to, co mamy w środku pozostaje na zawsze. ;)

Gość pan Tomasz Z.
myslisz ze to jego "dobroc" tak na nia dziala?wyksztalcony tez nie jest a ona jest bardzo ambitna i uczy sie ciagle.mysle ze mnie rowniez nie brakuje uroku,w dodatku nie pale jak kumpel.no ja nie rozumiem o ona w nim widzi a nie moze dostrzec we mnie.

Gość pam Tomasz Z.
fakt , że mam "klejnoty" małe ok. 9 cm, oraz brud wrośnięty . ale przystojny i czarujący ze mnie facio. a sam

Gość pan Tomasz Z.
nie jestem materialista ale podchodze do swiata w taki sposob w jaki kazdy facet widzi ze trzeba,kobiety lubia luksus,nie martwic sie o jutro czy starczy do pierwszego itp,chodzi mi o to ze moglbym dac kobiecie wszystko a jednak jej nie mam, a ktos kto sie niczym szczegolnym nie wyroznia,ma i to taka mloda. a tak w ogole co o tym sadzicie?beda razem?miedzy nimi jest 15 lat roznicy jakby nie bylo.