Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana wszystkim

Pytanie do kobietek w ciąży

Polecane posty

Kochane kobietki wiem że was wkurzają was takie tematy ale co zrobić jak się czeka na te upragnione dwie kreseczki:). Według mnie owulacje miałam około 5-6 grudnia.Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi mocniej niż zazwczyczaj przed @. Na dodatek muli mnie w brzuchu ale jak na @.Dziś na papierze miałam śluz z domieszką jasnej krwi a i spadła mi dziś tempka dosyć znacznie. @ powinnam dostać 21 grudnia. Co o tym myślicie?

Jeśli to implantacja zarodka i stąd to plamienie to jak długo trwa i jak wygląda to plamienie?

ja czekałam na 2 kreseczki 2 lata teraz jestem w 5 miesiacu ciazy!!!!!!! mnie nie wkurzaja takie pytania bo wiem co czujesz doskonale cie rozumiem

wiesz ja zaszlam w ciaze w miesiacu kiedy zupełnie sie tego nie spodziewalam czulam sie jak naokres zupełnie tak tylko ze nie mialam krwawienia piersi brzuch wszystko wskazywalo ze zaraz dostane okers latalam do lazienki itd. po półtorej tygodnia tych objawów okresowych zrobiłam test i byly 2 kreski !! ja nie mialam plamien ale moja siostra miala i byly chyba z 2 dnia i to tak troszeczke tylko jak plamki dosłownie

u mnie narazie są to znikome plamki przy podcieraniu . Niewiem ale pewnie znów się rpzczaruje . Kurcze a naprawdę w tym miesiącu zupełnie inaczej się czuje niż dotychczas zwłaszcza ten ból piersi

jestem jestem coś mi się zawiesił komp. A wogóle gratulację:) i zadroszczę Ci:) A Twoja siostra miała plamienia w czasie gdy powinien być @ czy wcześniej?

mi taki prawdziwy ból piersi co nie moglam wytrzymac zaczol sie z miesiac pozniej trwal do konca 4 miesiaca jest okropny nie mozna nawt dotkanac sutka !! ktory masz dzien cyklu?

26 dc a cykle mam zazwyczaj 30-31 dniowe.Piersi mnie bolą tak jakbym miała jakieś zakwasy a sutki strasznie swędzą i bolą przy dotykaniu

ten ból brzucha jest też inny taki zamulający lekki nie taki jak zwyke

zainteresowana, mam dokladnie tak samo jak ty, tylko @ mam dostac 22grudnia; od 3/4 dni czuje sie tak jakbym miala dostac okres, mam zaparcia i brzuch mi wydelo/zawsze tam mam podczas pierwszych dni @/, poza tym strasznie czule mam sutki i strasznie swedza ;P przez te "objawy"zaczynam sobie wmawiac, ze moze ciaza, a i tak pewnie nic z tego :( pewnie to dlatego, ze dopiero 3,5 tygodnia temu odstawilam tabletki i organizm musi sie przyzwyczaic :(

nie bede klamac ze tak mnie bolaly wlasnie!!! ale to za wczesnie jest mozesz zrobic test w 30 DC powinien byc wiarygodny tylko 2 kreska pewnie bedzie słabo widoczna nawet u mnie byla malo widoczna chociaz robilam test prawie 2 tyg po terminie! masz jakies jeszcze pytania

nie bede klamac ze tak mnie bolaly wlasnie!!! ale to za wczesnie jest mozesz zrobic test w 30 DC powinien byc wiarygodny tylko 2 kreska pewnie bedzie słabo widoczna nawet u mnie byla malo widoczna chociaz robilam test prawie 2 tyg po terminie! masz jakies jeszcze pytania

dziwczyny ja wiem co czujecie ja tak mialam 2 lata!!! po 1 -nie wmawiajcie sobie objawów bo sa prawie identyczne jak okres a potem wieksze rozczarowanie po 2- wiem ze dobrze mi sie mowi bo juz jestem w ciazy ale musicie czekac do dnia spodziewanej @ wtedy zaczac myslec objawów nie ma wczesniej po 3 - wkoncu sie uda nie dzis to za miesiac czy 2 ale sie uda

dzięki kochana za wsparcie:) Kurcze u mnie pewnie to okres przyjdzie. A jest szansa że jeśli plamienie nie będzie większe to będzie to szansa na ciążę?

szansa jest zawsze!!!! jesli tylko takie jak mowisz plamieni ze kilka kropek na majtkach to moze byc ciaza o ile w cigu 2-3 dni nie dostaniesz normalnego krwawienia

niby o tym wiem ale po miesiącach starań zaczynam zastanawiać się czy coś jest ze mną może nie tak albo z moim mężem.

plamienia to występuje nawet nie na majtkach tylko na papierze przy podcieraniu tak jakby bo zrobieniu siku( przepraszam za dosłowność)

kurcz a jeszcze wokoło ludzie mnie nakręcają. Wczoraj spotkałam koleżankę i ona do mnie ale Ty masz ładną cerę taką jakąś inną i wogóle jakoś tak rozwitłaś

a bylas u lekarza??? pozatym w polsce mowi sie o bezpłodnosci(ktore wymaga wsparcia leków i serii badan) kiedy para po roku regularnych stosunków nie zachodzi w ciaze a ty ile sie starasz

rozkwitłaś*

czasem z tymi ludzmi sa zwykle zbiegi okolicznosci a czasem maja racje chociaz na poczatku ciazy u mnie bylo jak przed okresem krostki wypryski itd

teraz jest 7 miesiąć starań. Zamierzałam się wybrać ale każdy mi mi mówi za wcześnie lekarz Cie odeśle z kwitkiem.

u mnie też zawsze były krostki a teraz faktycznie buzia gładziutka jak pupcia niemowlęcia:)

tak jest zaczesnie zeby mowic ze masz problemy z zajsciem w ciaze ale byc moze u ciebie to tylko sprawa psychiki im bardziej sie nakrecasz tym gorzej sie zagniezdzic twojemu jajeczku odpusc kochaj sie z mezem dla przyjemnosci idz na impreze po imprezie lub na gdzies w aucie:)) chodzi o to bys przy kazdym stosunku nie myslala ze moze zajde w ciaze albo mowila ze dzis mi sie nie chce bo to nie te dni

poczekasz kilka dni tak bezstesowo bedzie co ma byc!!!!!!!jak nie teraz to za miesiac pamietaj odpusc i zobaczysz jak to pomoze aha i pij kwas foliowy

jeśli chodzi o nakręcanie to odpuściłam sobie . Na początku faktycznie kochaliśmy się tylko we właściwe dni natomiast teraz nie tylko wtedy kiedy mieliśmy ochotę i to bezstresowo bez myślenia o dzidzi

ja doskonale cie rozumiem wiem co przezywasz jeszcze nie zapomnialam jak to jest:( wiem ze ciage widzisz dzieci i kobiety z brzuszkiem ogladasz ubranka w sklepie i marzysz zeby kubic takie ale im wiecej sie o tym mysli tym gorzej !!!!!!ja zaszlam wtedy co mialam troche zjatey miesiac i nie myslama tak o tym i do tego jakos mowilam sobie ze musze isc teraz do lekarza po tabletki bo mi sie skonczyly itd myslalam o nastepnym cyklu a tu....

wiec tak trzymaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napewno ci sie uda!!!!! juz nie dlugo!!!! i pamietaj magia świat!!!!moze w te swieta zajdziesz w cize?? i nowy rok zaczniesz z dzidzia w brzuszku??