Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njefknfrfrfrf

zrobłam coś nie tak?

Polecane posty

Gość njefknfrfrfrf

pewien facet wzial ode mnie nr niedawno. powiedzial ,że się odezwie jak bedzie w moim mieście. dzwonil wczoraj ok 11 . nie odebrałam bo bylam na zajęciach. Potem przed 14 puścilam mu sygnal . o 14 on znowu zadzwonil ,ale już cw mi się zaczęły więc napisalam mu ,, zadzwoń ok 17 bo teraz mam ćwiczenia" i nie odezwal się to było jakieś negrzeczne z mojej strony ,że może mu narzucilam kiedy ma dzwonic czy co?

Gość njefknfrfrfrf
up

albo jemu coś wypadło moim zdaniem z twojej strony bylo wszystko ok :) napisalas ze masz cw itd

Gość njefknfrfrfrf
no może...ale to chyba nie jest jakas bezczelnosć że napisalam mu o ktorej może zadzwonic no nie? głupio by mi bylo oddzwaniać do niego bo by jeszcze pomyslal ,że tak bardzo mi zależy

Gość maturka4
A może nie warto zawracać sobie nim głowy? Gdyby mu zależało, zadzwoniłby nawet o 3 nad ranem. gdybyś TY wyznaczyła taką porę

maturka4 w sumie ma racje bo i on mogl napisac ze nie zadzw bo cos mu wypadło a nie w ogole sie nie odzywac...

Gość njefknfrfrfrf
to po cholerę wziął ode mnie nr? ja już nie czaje czasem tych facetów..

Gość krzyżówka panoramiczna
nic nie zrobiłas nie tak, napisałaś, dlaczego nie odbierasz, więc wiedział. Osobiscie napisałabym, ze przepraszam, nie mogę teraz rozmawiać, bo mam zajecia, zadzwonie jak sie skończą. Bo na miejscu faceta tez chyba bym po raz trzeci nie dzwoniła, w końcu mamy równouprawnienie.

Gość a dlaczego Ty nie oddzwonilas
tylko puscilas sygnal? gosciu sie odezwal, Ty nie odebralas. Trzeba bylo oddzwonic, kiedy mialas chwile. Twoj blad!