Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala czarna ...

Pytanie do mieszkajacych na północy Europy lub w górach

Polecane posty

Gość mala czarna ...

Czy znacie jakiś krem który dobrze chroni twarz jak jest -10 i wiatr? Ja przetestowaam juz nasze polskie ,,cuda,, ( nawet te polecane dla narciarzy do -20) i zaden mi w pelni nie chronił twarzy. czy możecie coś polecic'?

Gość Polka w NL
sprobuj Neutrogene bo to norweska marka (albo finska:P) a tam przeciez ciagle zimno wiec pewnie chroni:) albo idz do dermatologa bo moze masz jakos bardzo wrazliwa skore....

Gość mala czarna ...
Neutrogena formuła norweska kremowy balsam do twarzy i ciała 200ml. Skład: aqua, cyclopentasiloxane, glycerin, cetyl alcohl, dimethicone, caprylic/capric triglyceride, peg-100 stearate, glyceryl stearate, butyrospermum parkii, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, isohexadecane, polysorbate 80, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sodium hydroxide, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, parfum Cena: 15 zł / 200 ml Niesamowicie tani krem, biorąc pod uwagę ilośc. Tylko martwi mnie ta woda na pierwszym miejscu, moze on tylko do stosowania w temperaturze domowej jest..

Gość Polka w NL
specjalistka w dziedzinie kosmetologii nie jestem ale cos mi sie wydaje ze kazdy balsam czy krem ma w sobie wode:)

Gość mala zdzira
neutrogena jest amerykanska, tylko ma napisane na opakowaniu ze jest 'formula norweska'

Gość idealny krem na mrozy
Dokładnie, Neutrogena ma tyle wspólnego z Norwegią co deszcz z pustynią :))) Ja mieszkam akurat na północy NO i mam wrażliwą skórę, mogę polecić Ci krem Ceridal Lipogel - jest kompletnie bez grama wody i jest bezpieczny nawet dla niemowląt. W moim surowym klimacie świetnie się sprawdza, nie wiem tylko czy można go dostać w PL