Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam_To_Nazwij

chłopak

Polecane posty

Gość Sam_To_Nazwij

Nie wiem co mam zrobić. Otóz gdy zmieniłam szkołę, poznałam dużo nowych osób(było to około miesiąc temu),jedną z tych osób był super chłopak.Jak dla mnie idealny,mój ulubiony styl,super fryzura po prostu genialny. Ja oczywiście stwierdziłam że nie mam u niego szans,a pozatym wydawał mi się na początku zadufanym w sobie fajfusem.Zdanie o nim zmieniłam gdy zaczeliśmy chodzić razem na wspólne zajęcia.Rozmawiałam z nim i z jego przyjacielem z którym sięz resztą zaprzyjaźniłam,po tym dniu zaczął mi pisać esemesy.Spottkalśmy się kilka razy było super, całowaliśmy się. Po pewnym spotkani on chciał mnie odprowadzić a ja powiedziałam że się spiesze i że nie mam czasu i przyjechał po mnie kolega, po tamtym dniu się do mnie nie odezwał (to było jakiś tydzień temu).W szkole wydaje mi się że mnie unika,a jak już się z nim spotkam to zachowuje się dziwnie nie tak jak kiedyś.Od jego kumpla wiem że on myśli że go olewam ale bardzo mu na mnie zależy. Co mam zrobić żeby znowu było tak jak kiedyś, nie chcę pierwsza mu powiedzieć że mi na nim zależy i wogóle chcę żeby to on zrobił pierwszy krok.

Gość Sam_To_Nazwij
i dodam że bardzo mi go brakuję tęsknię za nim, i ciągle o nim myślę.;(