Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzak

zaborcza babcia

Polecane posty

Gość tez babcia ale taka wyrodna
ja nie za bardzo opiekuje sie wnukami bo sama pracuje i mam dorastającą córke pod opieką i ona jest dla mnie wazniejsza niz wnuczki. Czy ja jestem wyrodną babcią. aha i nie rozpuszczam moich wnukow bo mi sie nie chce, jak musze to sie nimi zajmuje a jak nie musze to je omijam z daleka, czy jestem zlą babcią ????? i na dodatek wcale nie mam litosci, jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym bronila wnuczka przed rodzxicami, ja tobym im bardziej ukrucila bo sa rozpuszczone jak diably

moja znowu z dzieckiem nie zostanie ,a wszystko wie najlepiej . To jej mowie ,weź ją na jeden dzien do siebie i rób tak jak uważasz ,ale ona nie za bardzo chce się nią zajmować ,potrafi tylko wytykać błędy :-o

Gość tez babcia ale taka wyrodna
ja tez sie przyznaję do wytykania błędów

droga babciu,nie jestes wyodna, masz jescze mloda corke i za nia jestes przede wszystkim odpowiedzialna, aza wnuki ich rodzice, jak rozpieszczaja dzieci to masz prawo im to powiedziec bo tylko dziecko sie tym krzywdzi. ale to rodzice beda mieli problemy. jestes dobra babcia, kochasz wnuki pomagasz ale nie rzesadzasz. tak trzymac, buziaki

Gość to decyduj
wyprowadz sie na swoje i decyduj, kto ci broni?

Gość duduloszka
up