Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SikuPrB

Krew w moczu i ból??

Polecane posty

Gość SikuPrB

Hej! Mam problem i mam nadzieje ze ktos mi pomoze:( Przez ostatnie 2 dni strasznie duzo sikalam to jest jakies 8 razy dziennie, zwykle sikam 4-5... Dzisiaj w nocy przez sen lekko puscilo mi sie siku przez co sie obudzilam potem zasnelam mimo ze chcialo mi sie siku a dzisiaj rano gdy poszlam do toalety w moim moczu byla krew nie duzo ale bylo... Przy czym gdy sikalam w srodku mnie laskotalo i ciagle czulam ze chce mi sie jeszcze a nie moglam... Poszlam do pracy i bolam mnie strasznie pecherz, nie czulam juz laskotania ale bol i ciagle chcialo mi sie sikac. Poszlam do toalety i sikalam praktycznie samą krwią!! przestraszylam sie strasznie! Poszlam na sicka do domu i wieczorem jade na pogotowie. Dodam ze mieszkam w UK wiec znajac zycie lekarz mi nie pomoze;/ Dlatego prosze Was o pomoc... moze ktos wie co to moze byc?? Pozdrawiam

Gość mialam krwiomocz
za dziecka , poprostu sikalam krwia , idz szybko do lekaza , ja bylam na to w szpitalu :(

Gość mialam krwiomocz
czyli krotko powiedziawszy , masz problemy z nerkami , mi sie okazalo ze jedna nerka przestala pracowac :(

Gość wieprzowinę dziecku
skoro doszło już do krwiomoczu tzn ze zaniedbałaś łagodniejsze objawy, w tej chwili najprawdopodobniej zapalenie zajęło już pęcherz, a do nerek już nie jest daleko. radziłabym nie czekac do wieczora

Gość SikuPrB
musze czekac do wieczora bo kolezanka dopiero wtedy wroci pracy i ze mna pojedzie bo ja nie mam samochodu... a co do waszych komentarzy to szczerze mowiac przerazilam sie:( to moze byc zapalenie nawet jesli nie odczuwam ogromnego bolu?? bo fakt jak robie siku to mnie boli ale nie jakos strasznie bardzo ?? jak myslicie

Gość nie straszcie dziewczyny
ja mialam zapalenie pecherza i tez sikałam krwia pojechalam do szpitala zrobili badania i wyszło tylko zapalenie pecherze a nie jakies nerrki, jak czytam kurwa te wasze diagnozy na tym forum to płakac sie chce, kurwa sami lekarze....idz do szpitala i zrob badania

Gość SikuPrB
dziekuje za komentarze ehh ja mam nadzieje ze to nic powaznego i ze szybko przejdzie...