Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refc

Wegetarianizm i wegetarianie

Polecane posty

Gość refc

Wegetarianie to debile. TO naturalne w przyrodzie ze jedne gatunki zjadają inne, a człowiek jest częścią tej przyrody. Wegetarianie to debile którzy myślą że jak nie zjedzą schabowego to zbawią świat. Żal mi tych chorych umysłowo ludzi. Idźcie do dobrych psychiatrów może wam pomogą, bo jesteście zdrowo pojebani. I to by było na tyle, idę opierdolić jakiego świniaka na obiad.

Gość wegetariankaaaa
Pierdolę to co naturalne i "normalne" i nie zjadam zwłok ciasnoumysłowcu :classic_cool:

Gość refc
14:42 [zgłoś do usunięcia] wegetariankaaaa Pie**olę to co naturalne i "normalne" i nie zjadam zwłok ciasnoumysłowcu Pytał się ciebie ktoś o zdanie jebana debilko? Sram na ciebie i twoje poglądy! jesteś chorą umysłowo kretynką! Idę opierdolić jakiś kotlet ze świni.

Gość refc
Mnie w sumie też nikt o zdanie nie pytał, nawet własna matka mnie słuchać nie chce, dlatego dowartościowuję się wyzywając obcych ludzi na forum dla kobiet, dzięki temu czuję spełnienie egzystencjalne i nie czuję się już takim chujem, jakim jestem :classic_cool:

Gość refc
Mnie w sumie też nikt o zdanie nie pytał, nawet własna matka mnie słuchać nie chce, dlatego dowartościowuję się wyzywając obcych ludzi na forum dla kobiet, dzięki temu czuję spełnienie egzystencjalne i nie czuję się już takim chujem, jakim jestem :classic_cool:

Gość refc
A poza tym jestem taką niedorozwiniętą umysłowo ciotą, że nawet posta normalnie wysłać nie umiem 😭

Gość refc
Od ciągłego żarcia mięcha jestem już tak gruby i spasiony, że aby schudnąć muszę wyrzygiwać to co właśnie zjadłem. Aby to zrobić, zawsze patrzę w lustro gdyż mój własny widok działa na mnie przeczyszczająco.

Od mięsa się nie tyje moja droga/mój drogi. Tyje się głównie od węglowodanów (cukry, mąka - czyli chleb, słodycze, etc). Jedząc samo mięso miałbyś idealną sylwetkę i dobrze rozrośnięte mięśnie.

Gość Pawek033
tyje się głównie po tłuszczu, węglowodany to energia dla organizmu, oczywiście duży nadmiar węglowodanów również sprawia, że można przytyć

Gość piany wtorek
od miesa dostaje się chorób

tyje się od węglowodanów owszem dają one i energie ale dupsko rośnie mięso daje silę aczkolwiek wiadomo że ciągłe jedzenie tłusto może zaszkodzić ale jak jest równomierne to ok same owoce i warzywa tez mnie nie rajcują ale jak ktoś daje rade to ok

Gość piany wtorek
dlaczego mięsożercy chorują nie są genialni jak wegetarianie?mięso niszczy mózg!stąd kompleksy a lek: wegetarianizm: Jezus, Da Vinci, Einstein, Edison, Platon, Sokrates, Newton, Darwin, Tesla, Kafka, Tołstoj,Wolter, Ghandi, Twain, Rifkin, Pamela Anderson, Briggite Bardot, Kate Winslet, Tina Turner, Kim Basinger, Dustin Hoffman, Bryan Adams, David Duchowny, Moby, Bono ( U 2 ), Leonard Cohen, Bob Dylan, John Cage, Johny Rotten, Beastie Boys, Jarule, Krs-One, Rza, Bruce Lee, Paul McCartney.... to mięso utrudnia myślenie powodując miażdżyce i niedotlenienie mózgu, sklerozę, wylewy, stwardnienie rozsiane, Parkinsona, Alzheimera, BSE=gąbczaste zwyrodnienie mózgu = od wołowiny szalonych krów w Anglii zmarło już 300 osób (objawy jak Alzheimer, Parkinsona tez powodują je priony - cząstki mięsa), miażdżyca utrudnia krążenie krwi=niedotlenienie mózgu

Gość sddgfsdsgsd
Nie wazne na coś trzeba urzeć a miecho jest pyszne, Jakby Jezus byłe wegem to bu ludzi nie nakarmił rybami hehehe tępa strzało

Gość piany wtorek
nic nie pisze ze Jezus jadł ryby jeżeli Jezus nakarmił rybami czy to oznacza ze był mięsożerny to tak samo jak by diler narkotykowy by musiał być ćpunem zeby sprzedawać narkotyki

Gość veganka_anka
hhehhe możecie sobie jechać po wegetetarianach i weganach i innych odmianach :) zazwyczaj to ludzie dobrze wykształceni, otaczający się wartościowymi ludźmi (także innymi weg), żyjący dobrze duchowo i materialnie, dbający o swoje otoczenie. w naszym kraju ciągle ro budzi kontrowersje jak wiele innych rzeczy, bo od zawsze wam wmawiano że odmiennosć jest zła... pisząc o weganach piszę min. o sobie :) a wy się tutaj użalajcie nad ludźmi których nie znacie :)

Gość veganka_anka
to nie pycha to spostrzeżenie... i pamiętajcie żaden weganin/wegenka nie byli by weg gdy źle się czuli z tego powodu, tak samo wegetarianie, to jest wybór jeden chce drugi nie.. kazdy robi jak chce

zauważyłam, że największy problem w związku z mięsem mają wlasnei ci ktorzy mięso spożywają. przestańcie wpieprzać się do koryta innych ludzi. nie jem mięsa, to nie wasza sprawa. wy jecie mięso, to nie moja sprawa. rzygać się już tym chce.

a co cię obchodzi co kto je? Ten syf który pochłaniamy na co dzień też "naturalny" nie jest.

Gość wegetarianka basia
nie jem miesa od 8 lat, mojego chłopa też namówiłam i dzieci zresztą nie mieli wyjścia :) nawet nasz pies nie je mięsa i zdrowy jest, a jak pies może nie jeśc mięcha to i lew może, wzięłabym na dietkę nawet krokodyla i tez by się lepiej czuł bp mięso jedzą tylko złe stworzenia a dobre stworzenia nie morduja i nie zjadaja innych

Gość veganka_anka
z dymi bardzo dawnymi przypadkami wege to też się zgadzam że to raczej naciągane, o einsteinie czytałam, ze przez jakis czas życia nie jadl mięsa (nie wiadomo jak z produktami pochodenia mięsnego). co nie zmienia że w dzisiejsych czasach wege/wegan trochę jest i tych znanych i mniej znanych :)

Ja nie jestem wegetarianka ale nie jem i nie używam pewnych produktów z powodu własnych przekonań. Nie jem wieprzowiny bo zatruwa organizm, jajka tylko od kur które nie byly w klatkach. Nie uzywam produktów z olejem palmowym, bo przez olej palmowy wygina gatunki zwierząt które kocham. To oczywiście mój osobisty wkład nikogo nie zmuszam ani nie potepiam za jedzenie tego czy tamtego. Ważne żeby mieć świadomość że jedząc niektóre rzeczy wspieramy coś niedobrego lub nielegalnego. Lub po prostu zatruwamy swój organizm.

akurat nie wydaje mi się, żeby obcinanie psu i dzieciom mięsa było najzdrowsze...

Gość veganka_anka
vodka zauważyłam, że największy problem w związku z mięsem mają wlasnei ci ktorzy mięso spożywają. przestańcie wpieprzać się do koryta innych ludzi. nie jem mięsa, to nie wasza sprawa. wy jecie mięso, to nie moja sprawa. rzygać się już tym chce. POPIERAM W 1000%

Pies wegetarianin? :D wlasnie nie lubię takich osobników którzy narzucają innym swoją dietę...głupota i tyle.

Gość veganka_anka
już zbadano że dzieci wegeteriańskie z racji swojego wegetarianizmu nie są gorsze w żaden spokój od swoich mięsożernych rówieśników... oczywiście jak komuś wmawiano od małego, że odmienność w każdej postaci jest szkodliwa to się z tym niezgodzi i wymyśli jakis powód. a jesli chodzi o psy to te niektóre puszki zawierają kilka procent mięsa więc sa prawie, że wegetariańskie :P

To prawie-że czy wegetariańskie. Bo tak to ja jestem prawie-że wegetarianką - jem mięso raz na jakiś czas :P I to akurat zależy od dzieci - nie każdy ma organizm który może sobie czegoś odmówić...a psa mi szkoda, mimo wszystko.

Ja traktuję wegetarianizm jak religię. Jak dziecko dorosnie niech samo sobie wybiera. A narzucanie psu swoich fanaberii jest smutne. Widocznie mało wiesz o diecie innych od ciebie zwierząt

Czlowiek to istota rozumna a nie wszytskozerna. Nie jem miesa od 10 lat i nie zmuszam nikogo by robil podobnie. Nie nazywam miesozernych debilami. Debilem jest autor - bo nie akceptuje i nie rozumie innosci. Autor jest wszystkozerny ale bezmozgi niestety